Vladimír Mišík & ETC se v Praze rozloučí s turné

Vydáno 03.01.2011 | autor: PR

Koncert je připomenutím podzimního turné s hosty Petrem Skoumalem a Olinem Nejezchlebou. Vladimír Mišík zahraje v pražském Švandově divadle 11. ledna.

Vladimír Mišík & ETC se v Praze rozloučí s turné Vladimír Mišík & ETC se v Praze rozloučí s turné

misikTurné začalo vyprodaným koncertem se křtem alba Ztracený podzim 6. 10. 2010 v pražském Paláci Akropolis. Následovalo přes 20 koncertů s hosty – Petrem Skoumalem a Jaroslavem Olinem Nejezchlebou & KYBABU. Koncert 11. ledna bude jednou z posledních příležitostí vidět tuto sestavu v jeden večer na společném pódiu.


Vladimír Mišík je jednou z nejvýraznějších osobností české populární hudby již od 60. let 20. století. Svou tvorbou ovlivnil celou řadu umělců ať už z hudebního, výtvarného či literárního prostředí. Muzikanti pod značkou ETC však začali vystupovat v roce 1974. Vladimír Mišík s kapelou ETC přes mnohé personální změny a dvouletý zákaz činnosti v 80. letech koncertuje dodnes.

Do současné chvíle vydala kapela 10 řadových alb, řadu kompilací a také 1 DVD k 60. narozeninám Vladimíra Mišíka. Nové album Ztracený podzim nese název dle stejnojmenné skladby na báseň Emila Boka.

zdroj: 100promotion.net, mp

zavřít