Kylie Minogue v Praze: show za stovky milionů po vzoru Madonny a U2

Vydáno 12.01.2011 | autor: PR

Nevšední podívanou přiveze ve středu 2. března do pražské O2 areny australská zpěvačka Kylie Minogue. V rámci svého Aphrodite: Les Folies tour dorazí se show, která podle managementu zpěvačky bude „technicky nevyspělejší a nejdokonalejší produkcí, která kdy byla vytvořena pro halový koncert".

Kylie Minogue v Praze: show za stovky milionů po vzoru Madonny a U2 Kylie Minogue v Praze: show za stovky milionů po vzoru Madonny a U2

kylie minogueObří podium ve tvaru srdce obsahuje více než milion pohyblivých částí. Jeho součástí je i 7 výtahů a 30 vodních fontán, které budou tryskat do výšky 30 metrů. Unikátní bude rovněž systém umožňující účinkujícím vznášet se nad hlavami diváků po celé aréně.

Majitelé nejlepších a tedy i nejdražších vstupenek se ocitnou přímo v centru dění, v samém středu obřího srdce s Kylie Minogue, podle které se mohou těšit na „4D zážitek". Kvůli obřím fontánám se tak během show neobejdou bez speciálních pláštěnek, které dostanou před koncertem od managementu Kylie Minogue ve speciálním batůžku. Vstupenky do „Splash zone" jsou součástí balíčku, tzv. Splash pack, který se dá pořídit pouze na oficiálních stránkách Kylie Minogue www.kylie.com. Cena jednoho balíčku je 250 euro. Kromě originální pláštěnky dostanou diváci v batůžku i ručník a další věci ze speciální edice Kylie.

Tvůrcem olbřímího podia je společnost TAIT Towers z Pensylvánie, která je největším světovým výrobcem pódií a na svém kontě má i vybavení pro světová turné takových hvězd jakými jsou U2, Madonna nebo Rolling Stones. Cena celé produkce pro show Aphrodite: Les Folies tour je přes 25 mil. dolarů (více než půl miliardy korun).

Diváci v ČR budou jedni z prvních na celém světě, kteří budou svědky nové show. Do pražské O2 areny dorazí Kylie Minogue s desítkami účinkujících už ve středu 2. března. Celosvětové turné odstartuje Kylie Minogue 19. února v dánském Herningu, tedy pouhých 11 dnů před pražským koncertem.

 

zdroj: O2 Arena, mp

zavřít