Natálie Kocab si na křest alba pozvala 100°C, NiceLanda a svoji neurózu

Vydáno 16.02.2011 | autor: PR

Natálie Kocab pokřtí 22. února v pražském Paláci Akropolis svoje aktuální album Walking on the A-bomb, které vyšlo jako příloha prosincového REPORTu, a knihu básní The Darkside of Prague. Jako hosté zahrají 100°C.

Natálie Kocab si na křest alba pozvala 100°C, NiceLanda a svoji neurózu Natálie Kocab si na křest alba pozvala 100°C, NiceLanda a svoji neurózu

nataliekocNatálie Kocab je zapálená do muziky100°C se vracejí na klubová pódia po pauze vyplněné tvorbou materiálu na čtvrtou desku. Pro Akropolis připravili elektronické aranže vybraných skladeb z posledních tří alb.

"Svoji třetí desku Walking on the A-bomb pokřtím ve spolupráci s Jiřím Burianem a třetí knihu básní The Darkside of Prague ve spolupráci s vlastním neurotismem, bude přítomen. Oba výtvory pokřtí frontman skupiny Niceland Michal Motyčka," uvádí Kocab.

Akci odstartuje v 19:30 Kocab. Na elektro set 100°C naváží v Divadelním baru DJ Backman (hip hop) a na Malé scéně RIDDIMWISE Royal HiFi (reggae, dancehall).

Tradiční podobu svého vystoupení zachytili 100°C na live DVD, jehož natáčení probíhalo na letním festivalu Open Air. To vyjde jako příloha březnového čísla společenského magazínu Reflex. Kapela v těchto dnech také dokončuje pilotní singl k albu, které vyjde v létě.

zdroj: slovoodslova.cz, mp

zavřít