Scooter si pro koncert v Brně poručili piva, vodky a soundsystém do šatny

Vydáno 17.02.2011 | autor: redakce

Němečtí Scooter zavítají v březnu v rámci Best Of Tour na brněnské výstaviště a podle jejich požadavků to vypadá na pořádný mejdan. Co si všechno poručili?

Scooter si pro koncert v Brně poručili piva, vodky a soundsystém do šatny Scooter si pro koncert v Brně poručili piva, vodky a soundsystém do šatny

scooterScooter: bratři v sakuSkupina v klasické sestavě se zpěvákem H. P. Baxxterem přiveze pro Scooter typický rave karneval plný laserů, efektů, ohňů, tanečnic a LED projekcí.

Scooter v Brně představí písně z nového alba Stuff The Turkey i z loňského Under The Radar Over The Top.

Skupina přijede v aktuální sestavě H. P. Baxxter, Rick J. Jordan a Michael Simon.

A jaké mají Scooter požadavky?

Pro ubytování kapely musí být zvolen minimálně tříhvězdičkový hotel, místní přepravu budou zajišťovat dvě limuzíny Mercedes Benz třídy S a devítimístná dodávka. V jednom z hotelových pokojů pro kapelu musí být kromě minibaru, televize a klimatizace také hi-fi věž. Do šaten v místě konání koncertu si pak kapela přeje 24 piv Beck´s nebo Heineken, 2 láhve Absolut vodky, 3 láhve Pfaelzer vína, dále džusy, Red Bull, colu, vodu, čaj, kávu, 10 kg kostek ledu, sendviče a k tomu všemu také CD přehrávač s kompletním soundsystémem.

Hodinu před koncertem kapela neposkytuje žádné rozhovory, probíhá totiž rozehřívací rituál. 

Scooter vystoupí 18.3. na brněnském výstavišti (pavilon G1).



zdroj: brnokoncert, mp

zavřít