Tiësto poctí svou návštěvou Moravu, zahraje na BVV Brno

Vydáno 17.02.2011 | autor: PR

Hvězdný holandský DJ a producent Tiësto se vrátí 17. června 2011 do České republiky. Jeden z nejžádanějších DJů planety ovládne se svojí velkolepou show pavilon P na brněnském výstavišti (BVV Brno).

Tiësto poctí svou návštěvou Moravu, zahraje na BVV Brno Tiësto poctí svou návštěvou Moravu, zahraje na BVV Brno

Prostory této nové výstavní haly patří k nejmodernějším a zároveň největším ve střední Evropě. Svou kapacitou pojmou až 10 000 návštěvníků. Domácí publikum už mohlo Tiësta slyšet například na vyprodaném festivalu Mácháč 2008, v pražské O2 Areně nebo v SaSaZu s exkluzivním klubovém vystoupením. Nyní Tiësto vyráží na tour 2011 a české publikum bude opět u toho. Koncept halové akce (20:00 – 06:00) doplní i další DJs.

 

tiesto1DJ Tiësto vystoupí poprvé v moravské metropoli

Nejlevnější vstupenky na brněnskou show jsou k zakoupení v síti Ticketpro od 660,- Kč (vstupné se každý měsíc zvyšuje). V nabídce je též kategorie vstupenek GOLD All Inclusive s neomezenou konzumací nápojů.

Tiësto je několikanásobný držitel ocenění Best International DJ ze všech koutů světa, nominace na ceny Grammy, pravidelný vítěz prestižní ankety DJMag TOP 100, ocenění z největších hudebních festivalů a samozřejmě zásadní ocenění za prodeje svých alb a skladeb. Tyto a další své předešlé úspěchy Tiësto završil před několika dny oceněním The Greatest DJ Of All The Time. Hlasování spustil prestižní britský magazín MIXMAG, který patří k zásadním médiím na taneční scéně už od roku 1982. Tiësto tak nechal za sebou další hvězdná jména jako např. Paul van Dyk, Carl Cox, Sasha, Richie Hawtin, Sven Väth a další.


zdroj: Live61, dm

zavřít