Jitka Charvátová vystoupí den před Žebříkem v Plzni

Vydáno 24.02.2011 | autor: PR

Zpěvačka Jitka Charvátová (ex-Skyline, ex-Fiction) a debutantka v letošní anketě Žebřík 2010 vystoupí 3. března, den před vyhlašováním výsledků ankety, v Plzni. Koncert její kapely JI & Mother Ducks proběhne od 21 hodin v klubu Anděl Café.

Jitka Charvátová vystoupí den před Žebříkem v Plzni Jitka Charvátová vystoupí den před Žebříkem v Plzni

Elektropopový projekt Jitky Charvátové aka JI zavítá do Plzně úplně poprvé, a to dokonce ve zbrusu nové sestavě. Kapela se představí s novým členem Thomem Herianem aka Drama Jacqua (Montage, S.O.I.L., Sato-San To ad.), díky němuž se můžete těšit i na krátké výlety mimo elektro vody. 

jitka_chJitka Charvátová na turné k albu Feed My Lion


Přestože Jitka Charvátová v letošním Žebříku debutuje a je nominovaná v kategorii Objev, na české hudební scéně není žádným nováčkem. Českobudějovická rodačka začala svou hudební kariéru před více než 15 lety po boku Mejly Hlavsy a bratrů Vozáryových v projektu Fiction. Do širšího povědomí posluchačů se však dostala především jako zpěvačka taneční skupiny Skyline. V loňském roce se také stala novou tváří obnovené synth-popové legendy Oceán. V lednu 2010 vydala svoje autorské sólové album Feed My Lion, díky kterému se dostala i do nominací Žebříku a které představí právě na plzeňském koncertě.

Line-up večera:
21:00 - 22:00 JI & Mother Ducks
22:00 - 23:00 DJ Crazy Helena



zdroj: jitkacharvatova.com, dm 

 

zavřít