AC/DC prý nahrávají nové album. Zpívat na něm bude Axl Rose

Vydáno 27.03.2018 | autor: Josef Martínek

Už několik let se zdá, že působení australské hardrockové party AC/DC se schyluje ke konci. Angus Young, poslední ze zbývajících členů nejslavnější sestavy, se však nevzdává. Už nyní prý vzniká nové album. 

AC/DC prý nahrávají nové album. Zpívat na něm bude Axl Rose AC/DC prý nahrávají nové album. Zpívat na něm bude Axl Rose

Podle informací magazínu NME bude na nové desce místo dlouholetého frontmana Briana Johnsona zpívat Axl Rose, který za něj zaskočil už na posledním turné. S ním se v roce 2016 AC/DC zastavili i v Praze.

Cliff Williams končí, z klasických AC/DC zůstal už jen Angus Young

Johnsonovi tehdy hraní nedoporučili lékaři, protože by kvůli svým problémům se sluchem mohl úplně ohluchnout. Po šňůře oznámil svůj odchod ze skupiny baskytarista Cliff Williams. Už předtím ji opustili Angusův bratr Malcolm Young, kterému byla v roce 2014 diagnostikována demence a loni zemřel, a také bubeník Phil Ruud, jenž byl obviněn z vraždy.

NME se ve svém tvrzení odvolává na prohlášení Angryho Andersona, zpěváka Rose Tattoo. "Viděl jsem se s ním minulý rok a ptal jsem se ho: 'Co teď budeš dělat?' Odpověděl mi: 'Kamaráde, píšu nové album.' Když jsem se ho zeptal, kdo na něm bude zpívat, řekl, že Axl."

Témata: AC/DC, Axl Rose, Angus Young, hardrock

zavřít