Alkehol oslaví přesně za měsíc své čtvrtstoletí ve Velkém sále pražské Lucerny. Zazní průřez hitů ze všech desek, které kdy kapela nahrála

Vydáno 25.02.2017 | autor: Nicola Bernard

I K dnešnímu datu zbývá přesně měsíc do výročního koncertu skupiny Alkehol. Ten se uskuteční 25. března ve Velkém sále pražské Lucerny, kterou kapela na úplném začátku své kariéry vyprodala. Zazní hity ze všech desek, které kdy kapela nahrála. Aktuálně hraje kapela ve složení Ota Hereš (kytara, zpěv), Petr Buneš (kytara), Tonda Rauer (baskytara) a Radek Sladký (bicí).

Alkehol oslaví přesně za měsíc své čtvrtstoletí ve Velkém sále pražské Lucerny. Zazní průřez hitů ze všech desek, které kdy kapela nahrála ALKEHOL oslaví přesně za měsíc své čtvrtstoletí ve Velkém sále pražské Lucerny

Spolu s nimi zahraje několik hostů. ,,Volba hostů nebyla náhodná. Cíleně jsme je vybrali proto, že to jsou lidi, kteří nám v začátcích pomohli. U Petra Jandy jsme natočili první album, Fanánek nám nazpíval jako první host jeden song na debutové album. Kabáti, ti nás vzali před sebe na náš první koncert, a Lukáš Pavlásek? To je prostě náš dvorní kamarád a komik, kterej nás má rád a my jeho taktéž, takže tam prostě nesmí chybět (smích)!“ prozrazuje frontman kapely – Ota Hereš.

vložte odkaz, text nemažte

Alkehol odstartoval společné turné s kapelou Doga. Pokračovat se bude v Liberci, Budějovicích, Ostravě i Olomouci


V rámci výročního koncertu zde kapela natočí záznam, který by následně měl být v prodeji už před létem, a to pravděpodobně jak ve zvukové stopě (CD), tak i klasicky na DVD – v HD rozlišení s perfektním 5.1 zvukem.

Ota Hereš (Alkehol) interview: Lucernu jsme na začátku kariéry vyprodali, takže se tam vracíme se stejným úmyslem

Text: Nicola Bernard, foto: Josef Beník (Beníkovorockovoko)

Témata: Alkehol, Lucerna, Petr Janda, Tři sestry, Josef Vojtek, Lukáš Pavlásek

Mohlo by Vás zajímat

zavřít