Anastacia zazpívá příští rok v Praze jen pro 1500 diváků

Vydáno 24.10.2017 | autor: redakce

Anastacia se po devíti letech vrátí do Prahy. Její vystoupení 12. května 2018 ve Foru Karlín ale bude moci zhlédnout jen 1500 návštěvníků. Fanouškům představí i nové album Evolution. 

Anastacia zazpívá příští rok v Praze jen pro 1500 diváků Anastacia zazpívá příští rok v Praze jen pro 1500 diváků

"Moc se těším, až se vrátím do Evropy, navíc s albem Evolution. Natáčela jsem tuhle desku během turné ke kompilaci Ultimate Collection a už se nemůžu dočkat, až budu nové skladby sdílet s fanoušky na koncertech," řekla zpěvačka. Album Evolution, které vzniklo ve Stockholmu, produkoval Anders Bagge, který v minulosti spolupracoval např. se Céline Dion, Janet Jackson nebo Madonnou. 

VIDEO: Anastacia v přestrojení soutěžila ve švédské Superstar. Zpívala svůj vlastní hit, porota ji nepoznala a vyřadila

Turné Evolution naváže na loňskou a letošní koncertní sérii Ultimate Collection, při které zpěvačka absolvovala 110 vystoupení, z nichž byla drtivá většina beznadějně vyprodána. Během turné Anastacia, která sama již dvakrát bojovala s rakovinou, ohlásila spolupráci s nadací Cancer Research UK, jež podporuje prevenci a výzkum tohoto zhoubného onemocnění.



Médiální vody Anastacia zčeřila naposledy nejen novým albem Evolution, ale i vtípkem na účet poroty proslulé soutěže Sweden Idol (obdoba SuperStar), kam se zpěvačka vydala v přestrojení za amatérskou soutěžící. Porota vedená výše zmíněným producentem Andersem Baggem, který jako jediný znal pravdu, ji nepoznala a označila ji za její nepovedenou kopii.

Předprodej vstupenek, který bude zajišťovat společnost Ticketportal, bude zahájen v pátek 27.10. v 10 hodin.

tz, jm

Témata: Anastacia, Evolution

zavřít