Anna K. vydá v únoru novou desku Světlo, v březnu vyrazí na turné. Ještě před Vánoci ji čeká koncert v Mikulově

Vydáno 15.12.2016 | autor: redakce

Anna K. ohlásila vydání dlouho očekávané albové novinky. Ponese optimistický název Světlo a vyjde v únoru. Předobjednat si ji ale zájemci mohou už nyní, zajistí si tak, že CD dostanou jako jedni z prvních, a navíc se zpěvaččiným podpisem. V březnu a dubnu čeká Annu K. turné. 

Anna K. vydá v únoru novou desku Světlo, v březnu vyrazí na turné. Ještě před Vánoci ji čeká koncert v Mikulově Anna K. vydá nové album Světlo

"Kamarádi mojí milí. :-) Jak už tušíte, tak připravuji po dlouhých pěti letech nové album a dnes mám pro vás skvělé zprávy! Album vyjde definitivně v únoru. Bude se jmenovat Světlo, protože teď mám období konečně plné světla a tak vám chci z něj kousek předat. Jsem nedočkavá co na nové písně budete říkat. :-) Pokud chcete album Světlo někomu věnovat pod stromeček, tak vám pošleme tento krásný poukaz, který garantuje, že obdarovaný dostane moje album v únoru s mým vlastnoručním podpisem. To zní dobře, co myslíte?" sdělila zpěvačka na Facebooku.

Dárkový poukaz můžete koupit zde.

 

VIDEO: Anna K. jako taxikářka vozí Šárku Strachovou i Fantomase

Následně také oznámila termíny jarního turné. Lístky jsou již v prodeji:
10. 3. Jičín, Masarykovo divadlo
15.3. Liberec, Dům kultury Liberec
23.3. Kolín, Městské divadlo Kolín
30.3. Třebíč, Divadlo Pasáž
5.4. Brno, Semilasso
12.4. Teplice, Krušnohorské divadlo
20.4. Plzeň, Velká Synagoga
22.4. Trutnov, UFFO
25.4. Praha, Divadlo Hybernia
27.4. České Budějovice, Metropol
28.4. Ostrava, Dům kultury města Ostravy

vložte odkaz, text nemažte

Už před Vánoci ale mohou fanoušci vidět Annu K. v Mikulově. Ve zdejším zámeckém sále totiž populární zpěvačka v sobotu 17. listopadu zahraje svůj speciální vánoční unplugged koncert. Na návštěvníky vystoupení, které začne v 19.30 hodin, čekají jak nové hudební aranže všech hitů zpěvačky, na které dohlížel spolupracovník Norah Jones a Erasure Steve Walsh, tak i ochutnávky z připravovaného alba. Vstupenky jsou k dostání v předprodeji v síti Ticketstream a TIC Mikulov.

Témata: Anna K., Světlo, rock, koncerty, turné

zavřít