Apocalyptica přidává třetí koncert v Praze - nedělní rockové matiné

Vydáno 15.12.2016 | autor: admin

Apocalyptica minulý týden vyprodala druhý pražský koncert, který se uskuteční 12. února příštího roku.Vyprodán je již i koncert plánovaný 19. února ve Zlíně. Přesto fanoušci nemusejí smutnit, kapela totiž v Praze přidává i třetí koncert. Ten proběhne nezvykle už v odpoledních hodinách. 

Apocalyptica přidává třetí koncert v Praze - nedělní rockové matiné Apocalyptica přidává třetí koncert v Praze - nedělní rockové matiné

O koncerty v rámci evropského turné k oslavě 20 ti let od vydání přelomového alba Apocalypticy Plays Metallica By Four Cellos, na které Apocalyptica vyráží v únoru příštího roku, je v naší zemi veliký zájem. Vyprodali se již vstupenky na všechny tři plánované koncerty, tedy 11. a 12. února v Praze ve Forum Karlín a 19. února ve Zlíně v Kongresovém centru.

Apocalyptica vyprodala Forum Karlín. Pro velký zájem přidává druhý koncert

Apocalyptica chce vyjít vstříc fanouškům, na které vstupenky na žádný z koncertů nezbyly. Rozhodla se tedy přidat ještě jeden trochu netradiční koncert. Nedělní rockové matiné v neděli 12. února od 14 hodin.

vložte odkaz, text nemažte

"Úplně poprvé to zaznělo jako vtip. Oznamovala jsem agentovi, že jsme vyprodali i druhý pražský koncert a nějak v tu samou dobu se doprodali vstupenky i na koncert ve Zlíně. Jeden z nás nadhodil, že bychom mohli udělat nedělní matiné pro rockerské rodiče s dětmi, kteří se na večerní koncerty většinou nedostanou. No a kapele se to líbilo…" popisuje vznik myšlenky na třetí pražský koncert ředitelka pořádající agentury 10:15 Entertainment Milana Palečková.

tz, jm, foto: David Webr

Témata: Apocalyptica, Forum Karlín, Metallica, cello

zavřít