Apocalyptica vyprodala Forum Karlín. Pro velký zájem přidává druhý koncert

Vydáno 18.10.2016 | autor: redakce

Apocalyptica v rámci oslav výročí dvaceti let od vydání přelomového alba Plays Metallica By Four Cellos vyráží v únoru příštího roku na evropské turné. Součástí turné jsou i koncerty v České republice. Apocalyptica se zastaví v Praze a ve Zlíně. Pražský koncert je již vyprodán, pro velký zájem fanoušků se kapela s pořadatelem domluvila na přidání dalšího termínu, a to hned následující den, tedy 12. února.

Apocalyptica vyprodala Forum Karlín. Pro velký zájem přidává druhý koncert Apocalyptica vystupuje v Praze pravidelně. Foto: David Webr

Kapela si z důvodu skvělé akustiky pro oba pražské koncerty vybrala koncertní prostor Forum Karlín, kde již v minulosti hrála. Na zlínský koncert v Kongresovém centru 19. února ještě několik desítek vstupenek zbývá.

Apocalyptica v Praze: bouřlivá souhra smyčců druhým objektivem

vložte odkaz, text nemažte

Koncepce těchto koncertů anoncuje podtitul turné a to zní "a live performance by four cellos of the entire album and more Metallica classic". Vzhledem k povaze koncertu bude sál na přání kapely, stejně jako předchozí, upraven na sezení, počet míst je tedy kapacitně omezen.

Vstupenky v předprodejní síti www.ticketpro.cz.

tz, jm, foto: David Webr

Témata: Apocalyptica, Metallica, koncerty, symfonický metal, turné, Forum Karlín

zavřít