Arakain oslaví svých pětatřicet let ve velkém stylu. To tu ještě nebylo!

Vydáno 24.11.2016 | autor: Nicola Bernard

Nejznámější metalová kapela oslaví příští rok už pětatřicet let své existence. Jelikož to není oslava ledajaká, připravila si pro vás program, jaký tu za léta účinkování kapely ještě nebyl. Arakain totiž odehraje 30 koncertů napříč patnácti koncertními místy České republiky a to navíc v unplugged verzi.

Arakain oslaví svých pětatřicet let ve velkém stylu. To tu ještě nebylo! Arakain oslaví svých pětatřicet let ve velkém stylu. To tu ještě nebylo!

Své turné započte již tradičně v Polné, kde začínaly i společné šňůry spolu s bratrskou formací - Dymytry. Těšit se můžete i na koncert v Praze, a celá štace bude zakončena ve Stříbře.

Arakain spolu s Dymytry otřásli Bozkovem v základech. Aplaudoval jim plný dům!

"Už za 99 dní začne Arakain s oslavami 35. výročí své existence a vy u toho můžete být s námi! Chystáme pro vás totiž naše narozeninové turné, které se ponese ve velkém stylu. Celkem 30 koncertů na 15 místech po celé ČR. V každém místě odehrajeme hned dva koncerty, ve dvou, po sobě jdoucích, dnech. První bude v UNPLUGGED provedení, což bude poprvé za celých 35 let a druhý pak v thrashovém duchu," prozrazuje kapela na úvod. 

 

U toho prostě nesmíte chybět! Vstupenky jsou již nyní k dostání na Arakain e-shopu, nebo v předprodejních sítích Ticketportal.cz a TicketArt.cz. "Těšíme se na vás!"

Text: Nicola Bernard, foto: Nicola Bernard

Témata: výročí, Arakain, Jan Toužimský

Mohlo by Vás zajímat

zavřít