Avril Lavigne se vrátí do Prahy. Po dvanácti letech a poprvé po překonání nemoci

Vydáno 30.10.2019 | autor: redakce

Dvanáct let po předešlém pražském koncertu zazpívá Avril Lavigne opět v Praze. Zavítá k nám v rámci turné k letošnímu albu Head Above Water, které vydala po zdolání lymské boreliózy. Koncert se uskuteční 23. března 2020 v Tipsport aréně. 

Avril Lavigne se vrátí do Prahy. Po dvanácti letech a poprvé po překonání nemoci Avril Lavigne se vrátí do Prahy. Po dvanácti letech a poprvé po překonání nemoci

Pop-rocková ikona a světová hvězda Avril Lavigne oznámila pokračování svého turné Head Above Water. Dlouho očekávaná koncertní šňůra této kanadské zpěvačky odstartuje na jaře roku 2020 a konečně ji zavede opět do Evropy! Vše vypukne 16. března v Miláně a následovat bude například Amsterdam, Paříž, Berlín nebo právě naše hlavní město. Turné završí 2. dubna vystoupení v Manchesteru, odkud se pětatřicetiletá zpěvačka, která má na svém kontě i osm nominací na prestižní cenu Grammy, přesune do Číny a Japonska. Mezi tamějšími zastávkami nebude chybět Šanghaj nebo Tokio, přičemž kompletní seznam měst bude brzy zveřejněn.

TOP 5 comebacků roku 2019: S novou hudbou se hlásí AC/DC, The Cure i Avril Lavigne

"Na mém turné 'Head Above Water' po Severní Americe jsme prožili ty nejkrásnější chvíle! Nemohu uvěřit, jak rychle to celé uteklo. Vidět každou noc všechny ty vaše tváře a cítit vaši energii bylo přesně to, co jsem potřebovala. Opravdu se mi moc stýskalo po tom být na pódiu a zpívat s vámi, byla jsem opravdu moc šťastná! O to s větším nadšením mohu oznámit, že příští rok bude Head Above Water Tour pokračovat s koncertními zastávkami v Evropě, Japonsku a Číně," dodává Lavigne.

Avril Lavigne vyjela letos na turné po dlouhých pěti letech. Právě absolvovala patnáct koncertů po Severní Americe. Koncertní turné uspořádala u příležitosti únorového vydání desky Head Above Water.

Dodejme, že 60Kč z každé prodané vstupenky bude věnováno na konto The Avril Lavigne Foundation. Tato nadace podporuje pacienty s lymskou boreliózou, vážným onemocněním nebo zdravotním postižením. Prostřednictvím programů a grantů poskytuje možnosti prevence, finanční prostředky na léčbu a urychluje výzkum s cílem poskytnout naději a změnit životy.

tz, jm

Témata: Avril Lavigne, Head Above Water, Praha

zavřít