B-Real ze Cypress Hill přesouvá evropské turné. V červnu tedy v pražské Roxy nevystoupí

Vydáno 13.05.2016 | autor: redakce

B-Real, frontman Cypress Hill, který měl v červnu vystoupit v pražské Roxy, přesouvá svoje turné. Pražští fanoušci si tak mohou datum 5. června z kalendářů vyškrtnout. Náhradní termín koncertu bude oznámen brzy, vstupenky zůstávají v platnosti. 

B-Real ze Cypress Hill přesouvá evropské turné. V červnu tedy v pražské Roxy nevystoupí B-Real se v Česku představí v náhradním termínu

"S lítostí vás musím informovat, že vzhledem k nepředvídaným okolnostem budu muset přesunout nadcházející evropskou tour. Za 20 let jsem to nikdy nemusel udělat, o to s těžším srdcem vám to oznamuji dnes. Jsem vděčný za všechny své fanoušky a těším se, až se brzy uvidíme," uvedl ve svém vyjádření B-Real. 

Prokletí jménem dubstep má další oběť: Cypress Hill

B-Real je lídr jedné z nejlepších kapel hiphopové historie Cypress Hill. Díky kubánsko-mexickým kořenům má vrozený temperament a horkokrevnost. Kluk z ulice, zapletený s nechvalně proslulým gangem Bloods a postřelený v potyčce s drogami. Tahle zkušenost mu otevřela, pomohla mu dostat se ze života kriminálníka a hlavně vytvořila příběh prvního alba Cypress. 

vložte odkaz, text nemažte

tz, jm

zavřít