Beats for Love představuje další jméno. Přijede Nor Alan Walker

Vydáno 15.01.2018 | autor: Lucie Šimůnková

Šestý ročník festivalu Beats for Love poctí svou návštěvou světově úspěšný producent Alan Walker. Festival se bude konat  4. - 7. července 2018 ve Vítkovicích a na deseti pódiích během tří dnů vystoupí téměř 400 umělců z celého světa.

Beats for Love představuje další jméno. Přijede Nor Alan Walker Beats for Love představuje další jméno. Přijede Nor Alan Walker

Do Vítkovic v červenci zavítá teprve dvacetiletý DJ a producent, jenž se ve světě nejvíce proslavil svým hitem Faded, který za dva roky nasbíral na YouTube neuvěřitelných 1,4 miliardy zhlédnutí, 9 milionů lajků a získal platinovou desku v deseti zemích. Videoklip k tomuto tracku byl zároveň nejhranějším klipem za rok 2016 na TV Óčko. Ve stejném roce se Alan Walker umístil na 55. místě v žebříčku DJ Mag Top 100, přičemž v roce 2017 se mu povedlo postoupit ještě o 38 příček výše na současnou 17. pozici. „Tato fakta jen potvrzují, že jde o jednoho z komerčně nejúspěšnějších producentů současnosti a my jsme moc rádi, že jsme ho pro náš festival získali," doplňuje ředitel festivalu Kamil Rudolf.

Finálový den Beats for Love: Sigala, Dirtyphonics i Tom Staar završili čtyřdenní party v Ostravě

V září minulého roku vydal Alan Walker nový singl nazvaný All Falls Down, na kterém spolupracoval se zpěvačkou Noah Cyrus. Ano, čtete správně, jedná se o mladší sestru slavné Miley Cyrus. Tento song rovněž stojí na počátku nové kampaně nazvané World of Walker, která bude obsahovat více nových singlů, videoklipů a dalších překvapení. Kdo ví, možná se od tohoto mladého Nora žijícího v Anglii dočkáme rovnou celého alba!

Téma: Alan Walker, Beats for Love, Ostrava
lš, tz

zavřít