Ben Cristovao má nové EP Kontakt. Musíte si ho fyzicky najít, abyste si ho poslechli

Vydáno 24.06.2019 | autor: redakce

Kontakt. Tak se jmenuje nové EP Bena Cristovao. Obsahuje celkem pět písní a abyste si ho poslechli, musíte si ho opravdu fyzicky zajít. K přehrání je v pražském Footshopu Holešovice, v showroomu Alza Holešovice a také na náměstích v Brně a Českých Budějovicích. Digitálně bude k dispozici 28. 6., kde přibude také bonusový šestý track.

Ben Cristovao má nové EP Kontakt. Musíte si ho fyzicky najít, abyste si ho poslechli Ben Cristovao má nové EP Kontakt. Musíte si ho fyzicky najít, abyste si ho poslechli

Fanoušci mají možnost si poslechnout Benovo nové album ještě před vydáním, a to ve velmi netradiční formě - na speciálních monolitech. Ty jsou od 21. 6. umístěny v prostoru pražské prodejny Footshop v Tusarově ulici a od 24. 6. na náměstích v Brně a Českých Budějovicích. Cesta k poslechu je jednoduchá - stačí zapojit sluchátka do monolitu a vybrat si písničku, nebo si ve svém telefonu otevřít stránku kontakt.championship.cz a potvrdit polohu v blízkosti monolitu, následně se zobrazí stránka s tracklistem EP k poslechu. V Showroomu Alza Holešovice album najdete v SONY přehrávačích.

Fotoreport: Ben Cristovao se svou kapelou strhli publikum v pražském NoDu


Deska, co spojuje lidi

Název EP Kontakt, které Ben vydává u vydavatelství Championship ve spolupráci s Red Bullem, nevznikl náhodou. V nových textech chce motivovat lidi, aby se zkusili odpoutat od života na sítích, začali mezi sebou víc komunikovat naživo a prožívali společně zážitky naplno. "Kontakt člověka se svým nefiltrovaným já a brutální realitou našeho světa je čím dál tím slabší. Přehlcení swajpujeme pryč od čehokoli, co by chtělo pozornost naší přesycené a rozmazlené mysli. Chci si s formami Kontaktu trochu pohrát, a tak ve spolupráci s Red Bullem vydávám nové EP, které záměrně nese tento název." Část textů dopisoval Ben na své dovolené v Thajsku, kam se před pár týdny vydal.

Release tour k novému albu v netradiční formě proběhne 27. 6. v Brně v areálu Vaňkovky a o den později 28. 6. na náměstí Přemysla Otakara II. v Českých Budějovicích. V obou městech od 19 hodin. Na koncertech nebudou chybět ani známé hity z Benovy tvorby a limitovaný merch, který byl vytvořen speciálně k novému EP. Oba koncerty jsou zdarma.

VIDEO: Ben Cristovao vydává trochu jiné videoklipy. Živě s kapelou představuje Nohy

Vystoupení mají opět za cíl lidi spojit dohromady. Najít si čas na kamarády a jít se společně bavit. Benův vzkaz zní: "Zkuste telefon nechat v kapse a věnovat se jen svým přátelům. Bude to s váma cukat, ale věřím, že to zvládnete." Před nimi na vás ale čeká ještě pár překvapení, která budou postupně odhalena na redbull.cz/ben.

TZ

Témata: Ben Cristovao, Kontakt, EP, deska

zavřít