Ben Cristovao vydal nové EP na tričkách. Představuje také videoklip Program

Vydáno 30.06.2017 | autor: Pavel Vičar

Ben Cristovao přichází s novou hudbou v netradiční podobě. Nedávno zveřejněný singl Poslední nyní následuje stejnojmenné EP. Obsahuje i horkou novinku Program, ke které již zpěvák zveřejnil klip. Křest novinky proběhne v září na Střeleckém ostrově v Praze. 

Ben Cristovao vydal nové EP na tričkách. Představuje také videoklip Program Ben Cristovao vydal nové EP na tričkách. Představuje také videoklip Program

Nové EP nesoucí název Poslední vyšlo 29. června a všichni fanoušci si jej budou moci pořídit v opravdu netradiční podobě. Ben se společně se svým managamentem rozhodl pro spolupráci se značkou Zoot a EP tak vychazí na triku, s unikátním designem přímo od Bena. Zpěvák, který má statisíce fanoušků na sociálních sítích, jde jako vždy s dobou.

VIDEO: Ben Cristovao představuje niternou novinku Poslední z očekávané desky

Celá věc je ve skutečnosti jednoduší, než by se mohlo zdát. Ben navrhnul vlastní trička jak pro pány, tak pro dámy. Budou obsahovat speciální QR kód, díky kterému si fanoušci mohou nové EP stáhnout. Takže ti, kteří si tričko objednají, dostanou v balíčku i zmíněný kód, vedoucí k hudbě, v podobě kvalitních MP3 souborů a fotografií k albu. 



EP zahrnuje pět nových skladeb: Poslední, Program, Nejlepší, Výhled a Nohy. Zatím jsou dostupné pouze dvě, a to titulní Poslední a novinka Program. Během následujích třech týdnů se EP doplní o zbylé tři songy. Každý týden dorazí všem, kteří si kód aktivují, nová aktualizace s možností stáhnutí další písničky. Album zatím nevychází v žádné formě digitální distribuce, a tak je tričko jedinou možností, jak se k novým songům dostat.

Ben Cristovao vydá desku netradičně, v září ji pokřtí. A v Berlíně se setkal se Stevenem Tylerem z Aerosmith

RACEK V MOŘI

K celému nápadu Ben říká: "Jedné slečně jsem před časem řekl, že jsem kdysi maloval a ona mi dala do ruky štětec. Namaloval jsem obraz s názvem Racek v moři. Váže se k němu hodně textů z alba, proto jsem z něj udělal i jeho cover. Rodina z matčiny strany byla vždy umělecky založená. Mám vztah k malbě a kresbě už odmalička.  Dlouho jsem se k malování nedostal, ale myslím, že jsem jen potřeboval dospět co se trpělivosti týče."

 

Společně s EP vyšel také nové videoklip ke skladbě Program. Text písně jednoduchou formou upozorňuje na problém netolismu (chorobné užívání technologií, především mobilních telefonů a internetu). Produkci skladby, stejně jako celého EP, svěřil Ben opět kanadským The Glowsticks.

Vybrané skladby si mohou fanouši užít během letních festivalů, kde Cristovao vystoupí. Samotný křest nové nahrávky se uskuteční na velkém open air koncertě v Praze 28. září.

Témata: Ben Cristovao, Poslední, Program, EP

zavřít