Brian Johnson z AC/DC: Koncertovat bohužel nemůžu, ale nahrávat ve studiu ano!

Vydáno 20.04.2016 | autor: Josef Martínek

Dlouholetý zpěvák AC/DC Brian Johnson promluvil o svém zdravotním problému, kvůli kterému s kapelou nemůže dokončit turné. "Neumím si představit budoucnost, v níž nejsem toho všeho součástí, ale pro tuto chvíli nemám jinou volbu," přiznává. Naděje se ale nevzdává. Pražský koncert AC/DC 22. května místo Johnsona, stejně jako všechny další zastávky Rock Or Bust Tour, odzpívá Axl Rose z Guns N' Roses

Brian Johnson z AC/DC: Koncertovat bohužel nemůžu, ale nahrávat ve studiu ano! Brian Johnson byl neodmyslitelnou součástí AC/DC dlouhých 36 let

Brian Johnson byl lídrem AC/DC od roku 1980, kdy nahradil zesnulého Bona Scotta. "Být součástí AC/DC, nahrávat muziku a vystupovat před miliony fanoušků pro mě bylo posledních 36 let náplní života," svěřil se ve svém prohlášení. Den, kdy se dozvěděl, že nebude moci kvůli riziku úplné ztráty sluchu vystupovat ve velkých halách a na stadionech, považuje za nejtemnější ve své kariéře.

ROCKBLOG: Kauza AC/DC - předčasná kritika je krátkozraká

Podle Johnsona by ani jeho výkon vzhledem ke zhoršujícímu se sluchu nemohl být tak dobrý, jak by fanoušci očekávali. "Fanoušci si zaslouží vystoupení té nejvyšší kvality, a pokud z nějakého důvodu nemohu výkon na takové úrovni podat, nechci je zklamant ani zostudit další členy AC/DC," uvedl.

vložte odkaz, text nemažte

Přesto do budoucnosti hledí s nadějí a optimismem. Lékaři mu dokonce dali svolení, že může nahrávat ve studiu. Je tak velká šance, že předloňskou řadovkou Rock Or Bust jeho společná cesta s AC/DC neskončí. 

zavřít