Brookes Brothers zahájí v Roxy d'n'b sezónu 2018

Vydáno 24.11.2017 | autor: Lucie Šimůnková

Nový rok začne až za pár týdnů, ale už teď se můžeme těšit na jeho našlapaný začátek v Roxy. Všechny fanoušky d'n'b totiž čeká masivní line-up hned z kraje sezóny. Do Prahy se vrací nejznámější drum&bassová bratrská dvojice Phil a Dan Brookesovi. Na Roxy ale nebudou sami. K sobě si pozvali i speciální hosty Danny Byrda a Fourward. Tyto tři projekty si vezmou na starost celý večer 26. ledna.

Brookes Brothers zahájí v Roxy d'n'b sezónu 2018 Brookes Brothers zahájí v Roxy d'n'b sezónu 2018

Snad každý správný milovník EDM zná londýnskou producentskou dvojici, která míchá funky, soul, ale i disco s příjemnými drum&bassovými linkami. Nekompromisní dance-floorové trháky jako Tear You Down nebo Last Night z alba The Brookes Brothers z roku 2008 byly jen začátkem jejich kariéry, o čemž svědčí i spolupráce s Dannym Byrdem nebo remixy pro Nero či Chase and Status.

Roger Sanchez bude hostem narozenin Climaxu v Roxy

VÁŽENÍ, SVĚTOVÍ HOSTÉ NESMÍ CHYBĚT

Od roku 2013 přešli od Breakbeat Kaos na label Viper Recordings, kde nyní vyšla i jejich nejnovější deska Orange Line, ve které se opět vydávají do multižánrových vod. Do pražské Roxy přivezou společně s ní ale i prvotřídní hosty.

Prvním z nich je britský producent Danny Byrd, se kterým je pojí nejen častá spolupráce (a to i na poslední desce), ale i právě jejich různorodost v pojetí dnb. Danny ve své tvorbě zabrousí třeba i do R&B, UK garage nebo houseu.

Dalším jménem na line upu večera bude rakouský projekt Fourward, který zastane bezesporu drsnější složku večera. Tato trojitá kombinace značí jediné - 26.1. zažije Roxy neskutečně nadupanou párty, během které vezmou všechny na cestu napříč všemi zákoutími drum&bassu - od melodičtějších a jemnějších poloh až po ty opravdu tvrdé.

tz. ls

Témata: Brookes Brothers, Danny Byrd, ROXY, drum'n'bass

zavřít