Bryan Adams znovu připomene své největší hity, tentokrát v Ostravě

Vydáno 13.08.2018 | autor: Josef Martínek

Bryan Adams se 29. listopadu představí fanouškům v Ostravar Aréně, aby připomněl své nejzásadnější hity. Na koncert s omezenou kapacitou se budou prodávat pouze vstupenky na sezení. 

Bryan Adams znovu připomene své největší hity, tentokrát v Ostravě Bryan Adams znovu připomene své největší hity, tentokrát v Ostravě

Naposledy se kanadský rocker v České republice zastavil v roce 2017, kdy zazpíval v Brně. Na připravovaném turné kromě zásadních skladeb jeho bohaté kariéry zazní i písničky z posledního alba Get Up! Bryan většinu skladeb z něj napsal i tentokrát s dlouholetým spojencem Jimem Vallancem, který stál u zrodu většiny hitů tohoto Kanaďana.

Bryan Adams postavil Brno na nohy novinkami i svými největšími hity

Jak zpěvák uvádí, natáčení probíhalo celkem organicky, tedy jedna píseň za druhou, a to v průběhu několika let. Producentem desky byl Jeff Lynne, frontman legendárních ELO, který v minulosti produkoval písně i pro The Beatles, Paula McCartneyho nebo Toma Pettyho. Bryan a Jeff na nových písních pracovali převážně přes internet, a to tak, že si navzájem posílali demonahrávky či části písní tak dlouho, dokud oba nebyli s výsledkem naprosto spokojeni.



Bryan Adams na novém albu Get Up! ukazuje opět dvě tváře. Prezentuje se nejen jako romantik, který umí psát nádherné pomalé písně a balady, ale i jako nestárnoucí rocker se svižnými a hitovými songy. V loňském roce nabídl svým fanouškům kompilaci Ultimate, která obsahuje zásadní skladby vydané v období mezi lety 1980 a 2017. Obsahuje i dvě nové skladby Ultimate Love a Please Stay.

Vstupenky se začnou prodávat 14. srpna v 10 hodin. Stát budou v rozmezí od 1 490 do 2 390 Kč. 

tz, jm, foto: Patrik Bouzek, Live Nation

Témata: Bryan Adams, Ostrava, Get Up!

zavřít