Celeste Buckingham vydává nové EP, celé album představí příští rok

Vydáno 20.11.2015 | autor: admin

Chystané nové studiové album sice Celeste Buckingham letos už dokončit nestihne, pro fanoušky ale přichystala alespoň překvapení v podobě EP. Je na něm 5 skladeb, které slouží právě jako ochutnávka připravovaného materiálu.

Celeste Buckingham vydává nové EP, celé album představí příští rok Celeste Buckingham na obalu nového EP So Far So Good

"Nové album bude výsledkem mé dvouleté práce, strávené převážně v nahrávacích studiích v USA," prozrazuje zpěvačka o připravované novince, které se fanoušci dočkají již na jaře 2016. Jelikož původně Celeste plánovala zmiňované album vydat ještě letos, rozhodla se pro zajímavý kompromis. Je jím albumová ochutnávka s názvem So Far So Good, která vychází digitálně i ve formě fyzického CD nosiče.

VIDEO: Jsi trapná kráva! Celeste Buckingham se postavila haterům

"So Far So Good je kolekcí pěti písniček, které dohromady tvoří velký hudební teaser toho, co připravuji na rok 2016. Název So Far So Good jsem vybrala protože loni, když jsme CD nahrávali, jsem měla pracovně i osobně velmi náročné období. Vždycky jsem si, ale našla čas na to, abych se zastavila, nadechla se čerstvého vzduchu a usmála. Protože tak či tak se mám fajn. V angličtině tento pocit nejlépe vystihuje fráze So Far So Good,” vysvětluje Celeste.

Komě propagace aktuálního singlu Loving You a EP So Far So Good ji momentálně zaměstnává finalizace alba, které vydá na jaře. Kromě toho její diář plní přípravy na velké jarní koncertní turné, které by mělo tvořit 10 koncertů po Slovensku. "Detaily turné právě doladujeme. Veškeré aktuální informace o místech a termínech koncertů a o předprodeji vstupenek na turné se fanoušci dočtou na mém webu a na mém oficiálním Facebook profilu," dodává.

VIDEO: Nepředvídatelnou Celeste Buckingham uvedl americký Billboard

EP So Far So Good bylo pokřtěno 18. listopadu na Dunaji a od stejného dne je i v prodeji. 

tz, jm

zavřít