Černý drahokam v Rock Café: Do Prahy se vracejí rapoví velikáni Onyx

Vydáno 19.09.2019 | autor: redakce

Ve čtvrtek 10. října se klub Rock Café otřese v základech. Do Prahy se totiž vracejí kultovní rappeři Onyx z New Yorku, kteří vždy předvedou nezapomenutelnou show. Záda jim bude podobně jako při minulých koncertech krýt DJ Illegal ze Snowgoons.

Černý drahokam v Rock Café: Do Prahy se vracejí rapoví velikáni Onyx Černý drahokam v Rock Café: Do Prahy se vracejí rapoví velikáni Onyx

Onyx, partu nesoucí název po černém drahokamu, která se na scéně pohybuje přes dvacet let, asi netřeba představovat. Kultovní sestava z newyorského Queensu je jednoznačně legendou hardcore hip hopu.

LIVE: Onyx v Rock Café řádili pekelně, ale krátce

Letos v květnu vydali Onyx speciální album pod názvem 100 Mad, na kterém se objevují jména jako Planet Asia, Tha God Fahim nebo Lil Fame.

Onyx v Rock Café svlékali bundy: Prahu rozhoupal drsný rap z New Yorku

Dvojice Fredro Starr a Sticky Fingaz už je v Rock Café jako doma. Kdo zažil jejich minulé shows v Praze, ví, co ho čeká - řádná dávka přísného newyorského hardcore rapu a koňská dávka energie sršící z pódia.

Koncert proběhne ve čtvrtek 10. října v pražském Rock Café. Vstupenky jsou k dostání za předprodejovou cenu 420 Kč (+ poplatky) přímo v klubu nebo v síti GoOut. 

Text: TZ

Témata: Onyx, hip hop, Rock Café, New York, koncert

zavřít