Chaozz ohlásil comebackové turné, vystoupí také ve Foru Karlín. Slibuje i novou píseň

Vydáno 07.12.2017 | autor: Lukáš Loužecký

Když se řeknou názvy písní Policie, Televize, Zprdeleklika nebo Vodopády, téměř každý v naší malé zemičce ví, která bije. Hiphopová kapela Chaozz vlétla na hudební scénu jako uragán a stala se jedním z nejúspěšnějších zástupců této scény. Každý kluk i holka znali svého času jejich hudbu i texty, přestože se jinak v rapu nevyznali. Teď jsou zpátky a chystají turné i nový singl. 

 

Chaozz ohlásil comebackové turné, vystoupí také ve Foru Karlín. Slibuje i novou píseň Chaozz ohlásil comebackové turné, vystoupí také ve Foru Karlín. Slibuje i novou píseň

Stejně rychle jako sláva přichází, tak může následně i odejít. Popularita Chaozzu po etapě největší slávy postupně klesala a samotní členové se rozhodli dát si pauzu na neurčito. Jejich skalní fanoušci to dozajista oplakali, ale přesto doufali v brzký návrat.

Ba2s (Chaozz) interview: Nešlo hrát něco, za čím si už vyloženě nestojíme

Ten se dlouho nedostavoval a už málokdo v něj věřil. I samotní členové skupiny si ho prakticky nedokázali představit. Ovšem světe div se, jednoho dne se objevila fantastická novina, že Chaozz vystoupí v Meet Factory v rámci hiphopové soutěže End of the Weak. Na první pohled se zdálo, že se jedná určitě o fámu. Koncert totiž přišel jako blesk z čistého nebe. Ale nebylo tomu tak. Po kratičkém koncertě, kde Kato (Deph), Ba2s (Bass), Rusty, Fugaz a DJ Maro přehráli pouze několik songů, následovala ještě další podobná akce v Lucerna Music Baru v rámci koncertu Prago Union.

Chaozz tehdy ale předvedl pouze skromnou ukázku ze své tvorby. Mnozí se tedy jistě oprávněně zeptali, na co se mohou těšit v budoucnosti. Bude ještě další příležitost vidět tuto českou hiphopovou legendu? Nebo je už definitivní konec? A odpověď přišla před několika málo dny.

Comebackové turné se uskuteční v příštím roce a rozhodně se bude jednat o velkou parádu. V Ostravě, Pardubicích, Brně, Plzni a samozřejmě i Praze se můžete těšit na největší hity Chaozzu, živou kapelu, a dokonce i zcela novou píseň. Délka vystoupení by se měla protáhnout na hodinu a půl, což je podstatně větší čas než při prvních dvou ochutnávkách. Závěrečné vystoupení se navíc odehraje ve Foru Karlín. Vejde se do něj několik tisíc lidí, takže bude zajímavé sledovat, zda se skupině podaří ho vyprodat. 

Termíny turné: 
13. 4. Brno, Sono
14. 4. Pardubice, Žlutý pes
27. 4. Plzeň, Papírna
4. 5. Ostrava, Brickhouse
31. 5. Praha, Forum Karlín

Témata: Chaozz, hip hop, Forum Karlín

zavřít