Chapeau Rouge oslaví 99. narozeniny, vystoupí Visací zámek i francouzský DJ Timid Boy

Vydáno 19.06.2018 | autor: redakce

Už 99. výročí oslaví pražský klub Chapeau Rouge punkově! Hvězdou narozeninového mejdanu bude 21. června Visací zámek, DJská stage přivítá osobnost světového formátu, kterou je francouzský DJ a producent Timid Boy. 

Chapeau Rouge oslaví 99. narozeniny, vystoupí Visací zámek i francouzský DJ Timid Boy Chapeau Rouge oslaví 99. narozeniny, vystoupí Visací zámek i francouzský DJ Timid Boy

Když přijde řeč na nejstarší pražské kluby, nejde nezmínit Chapeau Rouge. Dnes třípatrový klub plný zahraničních i českých kapel a DJs byl otevřen v roce 1919 jako jednopokojový kabaret. Svoje stálé působiště tam našla například kapela Melody Makers.

Chapeau Rouge interview: Příští rok oslavíme 100 let od otevření klubu

Letošní oslava bude opět ve velkém stylu. Jako tradičně bude vstup do všech pater klubu zdarma a kromě hudební produkce se návštěvníci mohou těšit i na speciální živé performance, dekorace a narozeninová překvápka. "Už 99 let punkově!", to je heslo letošní oslavy.

A když se řekne punk, která česká kapela se vám vybaví jako první? Headlinerem koncertní stage je legendární Visací zámek. Autoři hitů jako je Známka punku, Prezident je buzna nebo Stánek hrají v nezměněné pětičlenné sestavě už 36 let. Druhou kapelou svátečního večera budou punkáči Apple Juice, při tradičním průvodu na Staroměstské náměstí zahrají Mariachi Azteca de Praga.



Djská stage přivítá hvězdu světového formátu. Do Chapeau přijede francouzský DJ a producent Timid Boy, který letos slaví deset let svého vydavatelství Time Has Changed Records. Na scéně se ale pohybuje už přes 15 let. Společně s ním zahrají djs Schwa, Trash Gang, Gadjo.cz, The Thrillest, Akrom, Tchitchiman a další.

Další informace naleznete na Facebooku a webu

tz, jm

Témata: Chapeau Rouge, Visací zámek, Timid Boy, Apple Juice

zavřít