Cocotte Minute předvedou na podzimním turné svůj nejdelší setlist. Dvě nové skladby nahrají ve Vídni

Vydáno 31.08.2017 | autor: redakce

Cocotte Minute se záhy rozjedou na turné, na kterém se symbolicky rozloučí s jejich comebackovým a zároveň zatím posledním albem !Rituál, kmen a srdce a kmen! Také dají fanouškům nahlédnout do své hudební budoucnosti. Podruhé a naposledy tak na plánované šňůře zazní celý Rituál.

Cocotte Minute předvedou na podzimním turné svůj nejdelší setlist. Dvě nové skladby nahrají ve Vídni Cocotte Minute předvedou na podzimním turné svůj nejdelší setlist. Dvě nové skladby nahrají ve Vídni

Nebudou samozřejmě chybět všechny zásadní hity, speciálně kvůli tomuto turné do setlistu zařazené rarity z minulosti a dvě zbrusu nové skladby, které kapela v září nahraje ve Vídni pod taktovkou Mika Wolffa - kytaristy rakouských Kontrust.

Hentai Corporation a Cocotte Minute interview: Jsme banda buzniček, co si jedou hrát na tvrďáky do kulturáků

"Na Rituál naposled! Tour odehrajeme nejdelší koncertní set v naší historii. Chceme jím poděkovat všem našim příznivcům a oslavit s nimi dva roky naprosto fenomenální jízdy, kterou nám Rituál připravil. Odehráli jsme s ním 80 koncertů, na které zavítalo na 38 000 lidí. Zveřejnili jsme z něj 10 videoklipů, které celkově zhlédlo na 850 000 uživatelů YouTube. Absolvolali jsme s ním samostatné i bujaré turné s Hentai Corporation a Prago Union, na které nikdy nezapomeneme," hodnotí poslední dva roky frontman kapely Zeller.

Cocotte Minute: Latex byl dost nepohodlný. Hlavně v létě

"Ale nastal čas posunout se dál. Proto za chvíli odjíždíme do Rakouska natočit nové skladby, jejichž premiéra bude součástí nadcházejícího turné," dodává Zeller. A nebyli by to Cocotte Minute, kdyby turné kromě nové dramaturgie "nevytunili" také novou show a bonusy pro své příznivce. "Budeme s publikem pracovat a vtahovat je do show víc než jindy. Jak, ale neprozradím, ať překvapení zůstane překvapením," dodává s úsměvem Zeller.


Rituál naposled! Tour:
27.10. Plzeň - Šeříkovka
01.11. Praha - Lucerna Music Bar 
02.11. Brno - Eleven
03.11. Nový Jičín - Drago
04.11. Jablunkov - Rockcafé Southrock
10.11. Krumlov - Fabrička
11.11. Jihlava - Soul
1.12. Děčín - Garage
2.12. Nitra - Nájomná Jednotka 
8.12. Chrudim - R-klub
9.12. Kutná Hora - Česká 1

tz, jm

Témata: Cocotte Minute, !Rituál, kmen a srdce a kmen!

zavřít