Deep Purple představí v Praze novou desku, zahrají u nás v květnu

Vydáno 08.12.2016 | autor: redakce

Deep Purple, kteří byli letos uvedeni do Rock'n'rollové Síně slávy, na nadcházejícím turné podpoří svoji novou nahrávku inFinite, která vyjde na začátku roku 2017. V Praze vystoupí 22. května, kdy zavítají do O2 areny.

Deep Purple představí v Praze novou desku, zahrají u nás v květnu Deep Purple představí v Praze novou desku, zahrají u nás v květnu

První singl z nové desky by měl světlo světa spatřit 20. ledna 2017. Ian Gillan, Roger Glover, Ian Paice, Steve Morse a Don Airey, kteří tvoří VIII. sestavu v historii kapely, pokračují v krasojízdě v hardrockových šlépějích - ve stylu a nuancích jejich poslední tvorby jasně poznáte odkazy na starší počiny Deep Purple

LIVE: Jaký byl koncert Deep Purple v Praze před dvaceti lety?

Deep Purple začali postupně prozkoumávat nové hudební oblasti a vzbuzovat zájem fanoušků, kteří ještě ani nebyli na světě, když mocná Purple mašinerie ovládala hudební svět. Jejich svatým grálem jsou alba In Rock (1970), Machine Head (1972) a Made in Japan (1973), která katapultovaly Deep Purple na špičku. 

vložte odkaz, text nemažte



Vstupenky budou stát v rozmezí od 990 do 1 590 Kč, předprodej bude zahájen 12. prosince v 9 hodin. Lístky pořídíte v síti Ticketportal.

tz, jm

Témata: Deep Purple, rock, koncerty, O2 arena

zavřít