Depeche Mode se znovu vrátí do Prahy, v lednu zahrají v O2 areně

Vydáno 20.06.2017 | autor: redakce

Na základě úspěšného a vyprodaného koncertu, který se uskutečnil 24. května v Eden Areně, se Depeche Mode vrátí do České republiky. Tentokrát se představí 31. ledna 2018 v pražské O2 areně.

Depeche Mode se znovu vrátí do Prahy, v lednu zahrají v O2 areně Depeche Mode v květnu vyprodali pražský Eden. Foto: Petr Tibi

Depeche Mode budou v zimě pokračovat v koncertním turné na podporu své nejnovějšího úspěšného studiového alba Global Spirit, které vyšlo v březnu 2017.

LIVE: Depeche Mode v Praze - Černá revoluce v Edenu

The Global Spirit Tour je osmnácté turné Depeche Mode a kapela na něm koncertně vystupuje poprvé po více než třech letech. Na turné Global Spirit Tour skupina pokračuje ve svém charitativním partnerství se švýcarským výrobcem hodinek Hublot s cílem informovat a získávat finanční prostředky pro charitativní projekt Charity: Water, jehož posláním je poskytovat všem obyvatelům planety nezávadnou pitnou vodu.

vložte odkaz, text nemažte

Oficální předprodej vstupenek bude zahájen 26. 6. v 10.00 hodin. Předprodej vstupenek pro Live Nation club startuje již od 23. 6. úderem desáté dopolední.

tz, jm, foto: Petr Tibi

Témata: Depeche Mode, Spirit, Dave Gahan, koncerty

zavřít