Depeche Mode vydají v pátek nový singl, v březnu bude následovat album Spirit

Vydáno 01.02.2017 | autor: redakce

Skladbu Where’s The Revolution slíbili Depeche Mode fanouškům již během tiskové konference v Milánu minulý podzim. V pátek 3. února vyjde jako první ukázka z jejich nadcházejícícho čtrnáctého studiového alba Spirit, které bude následovat 17. března. Novinky zazní také naživo v Praze 24. května. 

Depeche Mode vydají v pátek nový singl, v březnu bude následovat album Spirit Depeche Mode vydají v pátek nový singl, v březnu bude následovat album Spirit

Spirit je první nahrávkou, na které Depeche Mode spolupracovali s producentem Jamesem Fordem ze Simian Mobile Disco (Foals, Florence And The Machine, Arctic Monkeys), a stane se tak následovníkem alba Delta Machine z roku 2013, které debutovalo na 1. příčkách hitparád ve dvanácti zemích. Album již stihlo nasbírat ohlasy u kritiky v počátečním náslechu, když např. Q Magazine označil Spirit za "nejživější nahrávku kapely za poslední roky."

Britští Depeche Mode přivezou po třech letech do Prahy své hity. A taky novou desku

Depeche Mode podpoří vydání alba rozsáhlým světovým turné, kde dají novým i celoživotním fanouškům další šanci zažít legendární živé vystoupení kapely. První část Global Spirit Tour uvidí více než 1,5 miliónu fanoušků na třiceti čtyřech koncertech v jednadvaceti zemích napříč celou Evropou.

vložte odkaz, text nemažte

Kapela nevynechá ani Českou republiku, živě se představí 24. května v Eden Aréně. Po skončení evropské části turné se Depeche Mode v létě přesunou do Severní a Jižní Ameriky, kde bude turné pokračovat.

Témata: Depeche Mode, Spirit, Where's The Revolution, Eden

zavřít