DJ Krush se představí v Praze, vystoupí i DJ Friky

Vydáno 03.03.2016 | autor: redakce

Společně s legendárním DJ Krushem vystoupí ve čtvrtek 3. března v pražském Lucerna Music Baru hned trojice česko-slovenských DJs a producentů: Philip T.B.C., Tentato a také DJ Friky, který se ukáže 11. března i na Red Bull stage hudebních cen Žebřík v Plzni. DJ Krush přijede v rámci turné k novému albu Butterfly Effect, které vydal po dlouhých jedenácti letech.

DJ Krush se představí v Praze, vystoupí i DJ Friky Krush představí v Praze nové album

"Připravuji set, který se bude točit kolem nového alba, jež jsem vydal v říjnu. V Praze budete mít šanci vyhrát podepsané CD a plakáty," láká DJ Krush. Jeho novinka je mixem Krushova současného pohledu na svět a poctivého devadesátkového zvuku. Deska obsahuje celkem jedenáct tracků - šest ve spolupráci s hosty a pět Krushových instrumentálek.

DJ Friky a Martin Svátek interview: Hudba nezná hranice, důležité je nemít žádné předsudky

Na albu se podíleli libanonská zpěvačka Yasmine Hamdan, brooklynský hudebník Divine Styler, kalifornský hudebník a beat maker Free The Robots, Jihoafričan Crosby "Cross" Bolani, japonský rapper Tha Boss a pianista Takashi Niigaki. DJ Krush proslul především svým osobitým a nenapodobitelným stylem, ve kterém míchá hip hop, atmosférické zvuky, exotické nástroje a jazzové samply.

 

 tz, jm

zavřít