Do Lucerna Music Baru míří rapperka Angel Haze. Prý je brutální

Vydáno 01.02.2016 | autor: redakce

Angel Haze patří k největším talentům současné ženské rappové scény. Její kvality cení fanoušci i kritici, ale vznáší se nad ní i oblak kontroverze. Naživo je prý brutální. Fanoušci to mohou otestovat už 2. února v pražském Lucerna Music Baru. 

Do Lucerna Music Baru míří rapperka Angel Haze. Prý je brutální Angel Haze patří k největším talentům současné ženské rappové scény

Kdo je Angel Haze? Queer hrdinka? Ta, co nesnáší, když o ní mluví jako o "ní"? Ta, co měla beef s Azealií Banks? Ta, co nejede ve světě, který je černobílý, bipolární a dvoupohlavní? Ta, co randí s dcerou Kim Basinger - Ireland Baldwin? Ta, co nechala bouchnout festivaly jako Splash nebo Glastonbury? Ta, která vypouštěla 30 dní před vydáním alba každý den nový freestyle? Ta, co s punkáčskou náturou poslala k šípku svůj label a nechala uniknout celá album ještě před vydáním? Jistá je jediná věc - takhle je holka je extrémně zajímavá.

POST SCRIPTUM (30): Pravda o Kanyem Westovi! Co o něm prozradil rozbor písma?

Virtuální zhlédnutí a haló na internetu, ale i bronz v prestižním žebříčku Sound Of 2013 od BBC, to je její vizitka. Byla nominována na ceny MTV i BET. Emocí má k dispozici vážně barevnou paletu. Od křiklavé bolesti a temných vizí přes slaďárnu beznadějného romantika po battle rapy jak beranidlo. "Je třeba trénovat svojí pusu, aby se takhle hejbala a zároveň se ti nezasekla sanice,", říká.

S novým mixtapem Back To The Woods, neuvěřitelným charisma, brutální upřímností a mocným stylem dorazí Angel Haze v úterý 2. února do Lucerna Music Baru. 

tz, jm

zavřít