Do Roxy míří Victor Ruiz, kombinuje techno s exotickým housem

Vydáno 23.01.2018 | autor: redakce

Do České republiky míří hvězda současné elektronické hudby a živelný brazilský rodák Victor Ruiz. Autor úspěšných remixů pro Stehana Bodzina nebo Olivera Huntemanna se díky své neutuchající energii vyhoupl na výsluní a získal si silnou základnu fanoušků. DJ a producent, který kombinuje industrial se svými exotickými kořeny se představí v pražské Roxy 27. dubna.

Do Roxy míří Victor Ruiz, kombinuje techno s exotickým housem Do Roxy míří Victor Ruiz, kombinuje techno s exotickým housem

Victor Ruiz v devatenácti letech odmaturoval z produkce elektronické hudby a od té doby bylo jasno, čemu propůjčí svůj talent. Hudba je pro Victora jedna velká srdeční záležitost a tak i on dává do svých setů a tracků celé srdce i mysl. Jeho gró je techno s hutnou basovou linkou, které často doplňují lehce exotické houseové melodie. Velkou základnu fanoušků si tím získal především v Německu, za kterými se vždy rád vrací třeba do jeho oblíbeného berlínského klubu Sisyphos.

Svou tvorbou navázal spolupráci třeba i s legendárním Stephanem Bodzinem, Thomas Schumacherem nebo Oliverem Huntemannem a labely Stil Vor Talent, Suara, Senso Sounds.

Do Roxy v březnu dorazí Disciples. S Calvinem Harrisem vyšplhali až do popředí světových žebříčků

Téma: Victor Ruiz, techno, house, Roxy

lš, tz

zavřít