Držitel Grammy Alex Metric, který spolupracoval s Black Eyed Peas i Daft Punk, zavítá do Roxy

Vydáno 03.02.2019 | autor: redakce

Všechny příznivce Anjunadeep, OWSLA a Diynamic potěší, že do Roxy přijede 16. března hudební chameleon a vynikající producent Alex Metric. Ve své sbírce má Grammy za produkci alba pro Black Eyed Peas, několik songů pro zpěvačku Dua Lipa, které se umístily na předních místech světových žebříčků, a také nespočet remixů pro velikány jako Daft Punk nebo Gorillaz. Disco, techno nebo house music, to vše je Alex Metric.

Držitel Grammy Alex Metric, který spolupracoval s Black Eyed Peas i Daft Punk, zavítá do Roxy Držitel cen Gremmy za produkci alba pro Black Eyes Peas, Alex Metric, zavítá do pražského ROXY

Výčet ale nekončí. Ať už se bavíme o spolupráci se Steve Angellem, Stuartem Pricem či Alexově vlastní produkci, setkáváme se s precizním řemeslem a nekonečnou inspirací. Alex se zkrátka vyžívá v kontrastech.

Laurent Garnier v březnu po pěti letech znovu roztančí Roxy

Právě to ho udrželo nezaškatulkovatelného a vedlo k příležitostem, jakými byly hraní v Madison Square Garden nebo produkce pro popové velikány Robbieho Williamse, Snow Patrol a Aviciiho. Alex Metric je tedy zdatný producent, skladatel i DJ a jeho vybraná směs disca, house a techna osloví všechny milovníky taneční hudby napříč žánry.

Text: Nicola Bernard, tz

Témata: Alex Metric, Black Eyed Peas, Grammy

zavřít