Dymytry vydali klip k songu Dej Bůh štěstí. Objevil se i na DVD z Masters of Rock

Vydáno 12.01.2018 | autor: redakce

Červencové odpoledne, horko a česká vlajka poletující vysoko nad několika tisícovkami návštěvníků, to byl festival Masters of Rock 2017 ve Vizovicích při koncertě Dymytry. Videozáznam písně Dej Bůh štěstí z aktuálního CD Agronaut se objevil i na oficiálním DVD z festivalu, které nedávno vyšlo. Dymytry toto video nyní zveřejnili online.

Dymytry vydali klip k songu Dej Bůh štěstí. Objevil se i na DVD z Masters of Rock Dymytry vydali klip k pecce Dej Bůh štěstí. Objevil se i na oficiálním DVD z festivalu Masters of Rock

"Rodino, tady máte jeden dárek! A zároveň vzpomínku pro zahřátí v týhle zimě (smích). Poslouchejte, sdílejte, radujte se a mějte se krásně!" připsali k němu na Facebooku.

"Rádi bychom se podělili o neskutečnou atmosféru při našem vystoupení na letošním ročníku MoR 2017. K písničce Dej Bůh štěstí nemáme oficiální klip a tak jsme si řekli, že bychom tenhle skvělej materiál mohli využít," doplnil frontmana kapelník Jiří Dymo Urban.

Jiří "Dymo" Urban (Dymytry) interview: Rozhodli jsme se udělat show, kterou u nás fanoušci ještě neviděli



"Střihu se ujal už tradičně Cyrill Široký. Energie, kterou jsme společně s publikem vytvořili, byla na koncert za denního světla úžasná a dokonce se utvořily dva cicrle pity. Tohle video je i na oficiálním DVD z MoR 2017," dodal.

Dymytry letos oslaví patnáctileté výročí existence jarním turné včetně největšího samostatného koncertu své kariéry v Malé sportovní hale na Výstavišti 23. března 2018.

Text a foto: Nicola Bernard

Téma: Dymytry, Hämatom, Masters of Rock, videoklip

zavřít