Dymytry vyráží spolu s Komunálem na podzimní turné. Pro fanoušky připravili pořádnou nálož novinek

Vydáno 21.09.2017 | autor: Nicola Bernard

Jedna z nejúspěšnějších českých metalových kapel současnosti Dymytry se za necelý měsíc vydá na své podzimní turné. Pojede s ní i chlumecká formace Komunál (dříve Komunální odpad). Čeká je společně celkem 17 zastávek napříč celou Českou republikou. Tour startuje 13. října v Pěnčíně u Turnova a zakončí ho vánoční megamerenda 25. prosince ve Valdicích.

Dymytry vyráží spolu s Komunálem na podzimní turné. Pro fanoušky připravili pořádnou nálož novinek Dymytry vyráží spolu s kapelou Komunál na podzimní Svijany tour 2017! Pro svoje fanoušky připravili pěknou nálož novinek

"Kromě pekelný show, na kterou jsou naši fans od nás zvyklí, přivezeme na Vaše přání remasterovanou desku Neser! s úplně novým zvukem, který bude trhat játra a taky naše první EP Psy-core, který jsme kompletně přetočili," prozrazuje kapelník Jiří "Dymo" Urban.

Jiří "Dymo" Urban (Dymytry) interview: Chceme lidem přinést to, co doma u počítače nezažijou

"Bude to taková vzpomínka na starý časy v úplně novým hávu a celý vám to zabalíme do dvoj CD společně se všema novodobejma singlama. Doražte a my vám ukážem, že držíme vlajku českýho metalu hrdě vztyčenou, a to hodně vysoko!" dodává.


Předprodej vstupenek na Dymytry Svijany tour 2017 běží na plné obrátky v síti Ticketstream, zakoupit jej lze i v mobilní aplikaci "Dymytry" v sekci koncerty.

Text: Nicola Bernard

Témata: Dymytry, Komunál

zavřít