Dymytry zopakují svou velkolepou show Monstrum. Kromě Prahy s ní zamíří i do Ostravy

Vydáno 25.06.2018 | autor: redakce

Dymytry se po velkém úspěchu své gigantické show v Malé sportovní hale v Praze, trefně nazvané Monstrum, rozhodli tuto akci zopakovat. A hned dvakrát - 19. prosince v pražském Foru Karlín a o dva dny později v Trojhalí Karolína v Ostravě. 

Dymytry zopakují svou velkolepou show Monstrum. Kromě Prahy s ní zamíří i do Ostravy Dymytry zopakují svou velkolepou show Monstrum. Kromě Prahy s ní zamíří i do Ostravy

"Zájem o Monstrum byl na jaře obrovský, spousta lidí nám psala, že je mrzí, že nestihli koupit lístky. Dlouho jsme přemýšleli a nakonec jsme se rozhodli tuhle megaakci zopakovat jako vánoční dárek pro všechny naše fanoušky. Celý podzim jedeme turné po Německu společně s našimi kamarády Hämatom, takže bychom si doma v Čechách vůbec nezahráli a to by nás mrzelo," říká kapelník Jirka Dymo Urban.

Právě zmiňovaní němečtí Hämatom doprovodí kapelu i na pražském koncertě.

V brněnském Sonu řádili muži v maskách, Dymytry si přizvali německé Hämatom

Na otázku, proč Praha a Ostrava, Dymo odpověděl: "Chceme být našim fanouškům co možná nejblíž. Přemýšleli jsme, jak to udělat, aby naše rodina z Moravy a Slezska nemusela jezdit přes půlku republiky. Zároveň jsme pro naši show chtěli ty nejlepší prostory, což pražské Forum Karlín a ostravské Trojhalí je!"

Jako připomínku atmosféry jarního "Monstra", Dymytry vydali klip se záběry z tohoto koncertu k novému singlu Pot a krev.

Vstupenky na skutečně monstrózní show Monstrum II je možné už teď koupit v síti Ticketstream

tz, mk

Témata: Dymytry, Hämatom, Monstrum II

zavřít