Ekompilace letos startuje v Mělníku, láká na Tata Bojs i Zrní

Vydáno 26.08.2016 | autor: redakce

Projekt Ekompilace, který spojuje třídění odpadu, recyklaci a hudbu, letos startuje své turné 26. srpna v Mělníku. Kromě headlinerů Tata Bojs a Zrní se představí i méně známé nadějné kapely jako Y?, Emoce nebo Strong Cofee. Vstup i CD Ekompilace jsou pro návštěvníky zdarma. 

Ekompilace letos startuje v Mělníku, láká na Tata Bojs i Zrní Tata Bojs objedou program Ekompilace

Ekompilace letos proběhne již počtvrté a návštěvníky čeká spousta novinek. Kromě další edice stejnojmenného CD se můžete na sklonku léta těšit na šest jednodenních festivalů s doprovodným programem a vstupem zdarma. Hrát budou Tata Bojs, Zrní a další.

FOTOREPORT: Z Kampy na Střelák: Zrní zahráli pod širým nebem

Nemění se tradiční stavební kameny projektu, tedy podpora třídění odpadu, recyklace a v neposlední řadě také podpora zajímavých hudebních kapel. Jinak bude změn mnoho, a to především směrem k bohatšímu programu a vyžití pro návštěvníky akcí. V každém městě bude připraven již od odpoledních hodin edukační doprovodný program. Zábavnou formou se vy a třeba i vaše děti, prostřednictvím lektorů samosebou.cz, leccos dozvíte o životním prostředí nebo se pobavíte u hudební recyklace ve formě Live jukebox stage, či bubenického workshopu.


Zrní během nedávného koncertu na Střeleckém ostrově. Foto: Tomáš Klíma

HNED DVA HEADLINEŘI

Další výraznou změnou je počet headlinerů, který se rozrostl na dvě kapely. Ty se představí ve všech městech konání festivalů Ekompilace. Těšit se můžete na Tata Bojs a také kapelu Zrní. "Je skvělý, že se díky Ekompilaci dostaneme i do menších regionálních měst, kde se obvykle velké letní festivaly nekonají. Těšíme se i na společné koncerty s kapelou Zrní, kterou máme rádi. Chystáme se hrát písně starší i novější, hitovky i vykopávky" říká k projektu Milan Cais, frontman Tata Bojs.

vložte odkaz, text nemažte

V letošním roce se na kompilaci objeví dalších šest nadějných kapel. CD bude zdarma k dispozici právě ne festivalech Ekompilace. 

Zastávky Ekompilace 2016:
26.8. Mělník
27.8. Vysoké Mýto
2.9. Sokolov
9.9. Frýdlant nad Ostravicí
16.9. Prachatice
17.9. Domažlice

Témata: Ekompilace, Tata Bojs, Zrní, Y?, Emoce, Strong Cofee

zavřít