Ektor dokončuje novou desku Marko. Do Fora Karlín prodal už 1500 lístků

Vydáno 17.01.2019 | autor: redakce

Ektorův křest nové desky v pražském Foru Karlín, který proběhne 1. března, se blíží nezadržitelnou rychlostí. To samé dvojnásob platí o albu samotném - vychází už 2. února.

Ektor dokončuje novou desku Marko. Do Fora Karlín prodal už 1500 lístků Ektor dokončuje novou desku Marko. Do Fora Karlín prodal už 1500 lístků

Marko, jak zní název nového alba a zároveň i rapperovo křestní jméno, bude už sedmou deskou v řadě, pod níž je Ektor podepsán. Oproti předloňské Alfě by pak měla být ještě více osobní, s čímž souvisí i fakt, že vychází přesně po letech letech aktivního působení na scéně.

VIDEO: Asi to tak má bejt, tvrdí Ektor v novém singlu

"Když máš doma studio, tak se prostě často stává, že se nahromadí tuna bangerů a já už jich měl tolik, že to muselo ven. Navíc mi koncem minulýho roku došlo, že jsem na scéně 10 let, a jak jinak to mám oslavit než albem. Děláme limitovanej počet kusů CDs jen pro fans, co to chtěj mít fyzicky doma. Cover je totální porno a už další dělat nikdy nebudem…"

Minulý křest zmíněné desky Alfa musel Ektor udělat hned dva dny po sobě, jelikož první termín byl beznadějně vyprodán. Letos je do Karlína prodáno už přes 1500 lístků.

tz, jm

Témata: Ektor, Marko, Forum Karlín

zavřít