Ektor přidává v SaSaZu druhý křest alba. První koncert vyprodal za necelý měsíc

Vydáno 23.01.2018 | autor: Marta Pušová

Pátek 16. února Ektor v pražském SaSaZu beznadějně vyprodal, ač do poloviny února zbývá ještě měsíc. a Zájem fanoušků je tak velký, že se Ektor rozhodl přidat druhý křest alba ALFA hned následující sobotu. Kdo tedy nestihl zakoupit lístky na páteční křest, má opět možnost.

 

Ektor přidává v SaSaZu druhý křest alba. První koncert vyprodal za necelý měsíc Ektor přidává v SaSaZu druhý křest alba. První koncert vyprodal za necelý měsíc

Jednoznačně velká událost na domácí scéně je comeback Ektora po jeho avizované roční koncertní pauze, a to rovnou v podobě svou koncertů ke křtu nové desky. Koncerty by měly být totožné, pořadatelé chtějí zachovat hamonogram i hosty z nové desky. Jedna změna však bude, na druhém křtu se objeví minimálně jeden speciální host z předchozího alba, který původně v pátek nemohl kvůli jinému koncertu.

Ektor vydal novou desku ALFA a vzkazuje: "Je to moje životní album!"



Předskokany na obou koncertech budou ostravští AK (Sergei Barracuda, Pastor, DJ Bussy). Během hlavní show se na podiu objeví všichni hosté z desky ALFA - Smack, Strapo, Sergei Barracuda a Rest, plus speciální hosté z předchozích alb. Za djským pultem se na sobotním křtu představí DJ Chose, DJ Noir a jejich hosté.

Téma: Ektor, SaSaZu, Smack, Strapo, Sergei Barracuda, DJ Chose, DJ Noir

lš, tz

zavřít