Evropa 2 předá své ceny v Roxy. Vystoupí Sigala i noví Chinaski

Vydáno 02.03.2018 | autor: redakce

Vyhlášení letošního šestého ročníku Hudebních cen Evropy 2 proběhne v éteru Evropy 2 dne 13. března mezi patnáctou a osmnáctou hodinou v rámci Odpolední show, moderátory budou Tomáš Zástěra a Veronika "Koko" Kokešová. Program cen vyvrcholí živou show v pražském Roxy. Úplně poprvé přijede do Prahy DJ Sigala, zahrají také Chinaski ve své nové sestavě.

Evropa 2 předá své ceny v Roxy. Vystoupí Sigala i noví Chinaski Evropa 2 předá své ceny v Roxy. Vystoupí Sigala i noví Chinaski

"Letošní ročník Hudebních cen jsme posunuli o velký skok kupředu, a to v podobě velké koncertní a DJ show, která se bude konat v pražském klubu Roxy. Jsem nadšená, že účast potvrdil mezinárodně uznávaný DJ a producent Sigala, který má připravený DJ set," říká Lenka Maureryová, ředitelka Evropy 2.

Finálový den Beats for Love: Sigala, Dirtyphonics i Tom Staar završili čtyřdenní party v Ostravě 

Vrcholem celé akce bude nezapomenutelný večer plný živých vystoupení hvězd z éteru Evropy 2 v pražském klubu Roxy od 20:00 hodin. Hlavním tahákem večera bude anglický DJ, producent a remixér Sigala, jehož hity Sweet Lovin', Easy Love, Only One nebo Came Here For Love mají více než 100 milionů zhlédnutí na internetu. Sigala vystoupí v České republice vůbec poprvé. Dalším lákadlem budou vystoupení Chinaski v nové sestavě, Light And Love a Eddie Stoilow, Lenny a Petera Aristoneho. Nebude chybět exhibice ze světového finále Redbull 3 style DJe Fluxe a DJského kouzelníka Roxtara, který převede svůj set, kterým nás letos reprezentoval na světovém finále v Polsku.

 

Témata: Sigala, Chinaski, Eddie Stoilow, Lenny, Light And Love

tz, lš

zavřít