Fanoušci na internetu se snaží odhalit tajemnou identitu nového člena Slipknot. Jsou už blízko?

Vydáno 12.07.2019 | autor: Aleš Harazim

Je to věc, která mnohým příznivcům Slipknot nedá spát. Mají totiž nového člena, který hraje na bicí. Fandové ho přejmenovali na Tortilla Man, a to kvůli masce, kterou nosí. Nikdo neví, kdo to je, přestože to všichni vědět chtějí. A tak se spustilo velké investigativní pátrání.

Fanoušci na internetu se snaží odhalit tajemnou identitu nového člena Slipknot. Jsou už blízko? Fanoušci na internetu se snaží odhalit tajemnou identitu nového člena Slipknot. Jsou už blízko?

Počátkem roku nahradil Chrise Fehna v kapele Slipknot nový člen. Dodnes je jeho identita neznámá a fanoušci to nemohou snést. Ostatní členové Slipknotu tím rádi své fandy škádlí.

Slipknot ve svých hrůzostrašných maskách po třech letech opět naplnili O2 arenu

Kvůli masce mu zatím všichni říkají Tortilla Man, protože vypadá tak trochu jako tortilla. Jak si díky němu Slipknot dělají ze svých fanoušků legraci? Třeba když Tortilla Man při koncertě stojí u bubnů, na kterých je napsáno "Kdo je ten novej týpek?"

Když naposledy Slipknot přibrali nové členy (bubeníka Jaye Weinberga a basistu Alessandra Venturella), neudrželi jejich identitu v tajnosti příliš dlouho. To, jak dlouho je Tortilla Man tajemstvím, hodně fanoušků překvapuje a dráždí. Ale pořád se snaží a možná jsou už blízko.

BLOG: Koncert Slipknot očima člověka, který je nikdy neslyšel a neviděl

Teď totiž získali fotografii nového člena, jak vychází z hotelu společně s Mickem Thomsonem. Tedy, alespoň předpokládají, že jde o nového člena, protože člověk vycházející z hotelu má na nohách stejné boty, jaké nosívá Tortilla Man při koncertech. Ha!

Problém je, že všechny jeho fotografie jsou pořád poněkud rozmazané. Onen záhadný muž navíc nosí kšiltovku.

Bude jeho identita odhalena do vydání nového alba We Are Not Your Kind, které uslyšíme už 9. srpna?

Text: Aleš Harazim, foto: Reddit

Témata: Slipknot, nový člen, bubeník, Mick Thomson, We Are Not Your Kind

Mohlo by Vás zajímat

zavřít