Festival Mighty Sounds přiváží na klubový koncert The Adicts a zahájil předprodej na příští ročník

Vydáno 09.10.2018 | autor: redakce

Další ročník festivalu Mighty Sounds sice proběhne až v polovině července příštího roku, zajímavé hudební zážitky ale pořadatelé nabízejí už během podzimu. Britští punkrockeři The Adicts vystoupí 11. října v pražském klubu MeetFactory. 

Festival Mighty Sounds přiváží na klubový koncert The Adicts a zahájil předprodej na příští ročník Festival Mighty Sounds přiváží na klubový koncert The Adicts a zahájil předprodej na příští ročník

Festival Mighty Sounds hlásí spuštění předprodeje na patnáctý ročník, který proběhne od 12. do 14. července 2019 v Táboře. První vlna vstupenek pro nejvěrnější je vyprodána, nyní startuje klasický předprodej.

Závěr Mighty Sounds se nesl ve znamení The Mahones, Pipes And Pints nebo jamajských The Hepnotes

Prvních 1000 kusů vstupenek za nejnižší cenu vyprodali organizátoři už tradičně během prvních pár desítek hodin od spuštění předprodeje. Od této chvíle lze lístek pořídit za 1500 Kč, a to jak na stránkách festivalu, tak v předprodejní síti GoOut. Ve vybraných kamenných prodejnách pak budou k dispozici designové hard tickety za nejnižší cenu.

Mighty Sounds nabízí hudební zážitky i během roku. Už 11. října se v Meetfactory představí králové punkového kabaretu, The Adicts. Přivezou s sebou svou nejnovější nahrávku, And It Was So, která vyšla v roce 2017, a která se hlásí k návratu ke kořenům a syrovému, ryzímu punk-rocku sedmdesátých let.

tz, jm

Témata: The Adicts, Mighty Sounds, punk-rock

zavřít