Festival Rock Heart zve do Moravského Krumlova. Zahrají Apocalyptica, Avatar Country nebo King Diamond

Vydáno 07.08.2019 | autor: redakce

Rock Heart si v Moravském Krumlově odbyl premiéru teprve v roce 2016, ale už se podle pořadatelů stal největším hudebním festivalem na jižní Moravě. I tentokrát přiveze kromě domácích kapel několik zahraničních hvězd. Uskuteční se od 15. do 17. srpna.

Festival Rock Heart zve do Moravského Krumlova. Zahrají Apocalyptica, Avatar Country nebo King Diamond Festival Rock Heart zve do Moravského Krumlova. Zahrají Apocalyptica, Avatar Country nebo King Diamond

Program nabitý legendami světové i tuzemské rock-metalové scény a mimořádná atmosféra, kterou podtrhuje prostředí překrásného zámeckého amfiteátru. To jsou hlavní atributy Rock Heartu, který se vryl do srdcí návštěvníků hned při své premiéře, která se odehrála pod taktovkou ikonických Helloween v roce 2016. Letos se uskuteční již čtvrtý ročník.

Závěr Rock Heart v Moravském Krumlově patřil HammerFall, Amaranthe nebo Sodom

Tentokrát patří mezi hlavní hvězdy kapely King Diamond, Avatar Country nebo Apocalyptica. Ze zahraničních hostů dorazí také italští goth metalisté Lacuna Coil, U.D.O. z Německa, rakouští Visions of Atlantis a další. Z českých zde zahrají třeba Arakain s Lucií Bílou, DymytryŠkwor nebo Harlej.

Metalová epopej v Moravském Krumlově: Na festivalu Rock Heart vystoupili W.A.S.P., Epica nebo Kataklysm

Lístky na celý festival koupíte na rockheart.cz.

Text: ah

Témata: Rock Heart, Moravský Krumlov, Apocalyptica, King Diamond, Avatar Country, Lacuna Coil, U.D.O., Visions of Atlantis, Arakain, Dymytry, Škwor, Harlej

zavřít