Five Finger Death Punch a In Flames v listopadu zatřesou pražským Forem Karlín

Vydáno 14.06.2017 | autor: redakce

Five Finger Death Punch a In Flames, skupiny, které mají silné fanouškovské základny a jejichž živá vystoupení jsou pověstná, spolu vyrážejí na společné podzimní turné po Evropě s podporou speciálních hostů Of Mice And Men. V pražském Foru Karlín se tato trojice zastaví 26. listopadu. 

Five Finger Death Punch a In Flames v listopadu zatřesou pražským Forem Karlín Five Finger Death Punch byli loni hvězdami festivalu Rock for People. Foto: Marek Holoubek

Půjde o opravdový střet titánů - americká rocková kapela Five Finger Death Punch se spojuje s renomovanými evropskými legendami In Flames, aby spolu podnikli největší a nejvíce vzrušující rockovou jízdu po evropských arénách na přelomu podzimu a zimy roku 2017.

LIVE: To byl hukot! Papa Roach, Five Finger Death Punch i Devil You Know ví, jak oslavit víkend

Kytarista 5FDP Zoltan Bathory říká: "V současné době hrajeme na všech evropských festivalech a toto úžasné období si velmi užíváme. Jelikož davy našich fanoušků zpívají s námi všechny texty, cítíme, že Evropa se opravdu stává druhým domovem Five Finger Death Punch. Nemůžeme se dočkat, až se do Evropy na podzim vrátíme, obzvláště s In Flames, což je jedna z mých oblíbených skupin. Bude to něco opravdu nevídaného."

vložte odkaz, text nemažte



Zpěvák In Flames Anders Fridén dodává: "Měli jsme štěstí, že letos hrajeme pro tolik fanoušků po celém světě, a nemůže být lepší způsob jak zakončit rok 2017 než evropským turné s Five Finger Death Punch. Uvidíme se brzy, Jesterheads a Knuckleheads! Bude to neopakovatelné turné."

Speciálními hosty na tomto turné budou Of Mice And Men. Kapela založená v kalifornské Orange County se nedávno vrátila se dvěma zbrusu novými skladbami Back To Me a Unbreakable. O uplynulém víkendu sklidili úspěch na Download festivalu a během července budou koncertovat po celé Evropě. Kapela prodala celosvětově více než 700 000 alb a v minulosti předskakovala například Linkin Park, Slipknot a Marilynu Mansonovi.

Témata: Five Finger Death Punch, In Flames, Of Mice And Men, koncerty

zavřít