Foo Fighters věnují rok 2017 nahrávání nové desky, vyrazí i na evropské turné

Vydáno 05.01.2017 | autor: redakce

Rok 2017 budou Foo Fighters trávit převážně ve studiu. Fanoušci by se tak mohli brzy dočkat následovníka zatím poslední řadové desky Sonic Highways z roku 2014. 

Foo Fighters věnují rok 2017 nahrávání nové desky, vyrazí i na evropské turné Foo Fighters věnují rok 2017 nahrávání nové desky

Informaci o chystané novince využil k propagaci tým společnosti CEO of Latitude 38, která pořádá květnový festival BottleRock v Kalifornii, jehož budou Foo Fighters headlinery. "Foo Fighters budou celý rok nahrávat ve studiu nové album a BottleRock může být pro rok 2017 jejich jediná show v Severní Americe," uvedl David Kerns. 

VIDEO: Foo Fighters vybírají nového zpěváka. Kdo nahradí Davea Grohla?

Naživo ale mohou Foo Fighters vidět i evropští fanoušci, v červnu a červenci si totiž ze studia odskočí a absolvují krátké turné po evropských festivalech. 

vložte odkaz, text nemažte

Zatím poslední album vydali Foo Fighters v roce 2014, k nahrávce Sonic Highways se vztahovala i unikátní osmidílná dokumentární série s totožným názvem. V mezidobí vyšla dvě EP - Song From The Laundry Room a Saint Cecilia, obě v roce 2015. Bubeník Taylor Hawkins vydal loni sólové album KOTA. 

Témata: Foo Fighters, nové album, Sonic Highways, koncerty

zavřít