Foo Fighters vydají v září novou desku. Zpívá na ní prý největší popová hvězda planety

Vydáno 22.06.2017 | autor: redakce

Už za pár dní se v Praze zastaví jedna z největších rockových hvězd současnosti, Foo Fighters. Možná 27. června v O2 areně zahrají i něco z nové desky Concrete and Gold, která vyjde 15. září. 

Foo Fighters vydají v září novou desku. Zpívá na ní prý největší popová hvězda planety Foo Fighters vydají v září novou desku. Zpívá na ní prý největší popová hvězda planety

Poprvé Foo Fighters nahrávali s producentem Gregem Kurstinem, který je přitom znám hlavně v popovém světě. Písničky produkoval takovým hvězdám, jako jsou Adele, Sia, Kylie Minogue, Pink nebo Ellie Goulding

TOP 10 nejočekávanějších zahraničních desek roku 2017: Depeche Mode, Foo Fighters, Marilyn Manson, Taylor Swift a další

Jak tenhle překvapivý krok komentuje frontman Dave Grohl? "Chtěl jsem, aby to byla nejvíc znějící deska Foo Fighters všech dob. Gigantická rocková deska, ale s Kurstinovým smyslem pro melodii a uspořádání," říká a jako přirovnání používá spojení "Sgt. Pepper v podání Motörhead". 

vložte odkaz, text nemažte

Fanoušky překvapil ještě jednou nečekanou informací. "Je tam někdo, kdo je pravděpodobně největší popová hvězda planety. Nedělám si legraci - zpívá tam backvokály jedné z nejtěžších písniček na albu. Ale nikomu neprozradíme, kdo to je." Internetem se už šíří spekulace, kdo by onou popstar mohl být - padají jména jako Adele, Beyoncé, Lady Gaga nebo Ed Sheeran. Jasno ale bude nejspíš až v září.

Témata: Foo Fighters, Dave Grohl, Greg Kurstin, Adele, Sia, Beyoncé, Lady Gaga, Ed Sheeran

zavřít