Gaia Mesiah vyrazila na turné k nové desce Excellent Mistake, zamíří i na Žebřík

Vydáno 14.02.2019 | autor: redakce

Gaia Mesiah se vydala na tříměsíční pouť po klubech. Odstartovala ji ve čtvrtek 7. února v Kutné Hoře a v následujících týdnech bude k vidění na různých místech po celé republice. Už 8. března zahraje v Plzni na vyhlášení ankety Žebřík. 

Gaia Mesiah vyrazila na turné k nové desce Excellent Mistake, zamíří i na Žebřík Gaia Mesiah odstartuje ve čtvrtek v Kutné Hoře velké klubové turné k novému albu Excellent Mistake

Gaia Mesiah se po dvanácti letech 1. února přihlásila s dlouho očekávaným albem Excellent Mistake, které doprovází i klip k písni Království. Tato převážně dámská formace přetavila nashromážděnou energii v barevnou desku a nyní ji v plné síle vypouští na turné.

RECENZE: Gaia Mesiah na Excellent Mistake nevyměkla, ale stala se ještě pestřejší

Gaia Mesiah zamíří ještě do Pardubic, Havlíčkova Brodu, Vysokého Mýta, Olomouce, Brna, Ostravy, Valašského Meziříčí, Frýdku-Místku, Plzně, Vroutku u Loun, Prachatic, Písku, Teplic a Dobříše. V Praze se kapela zastaví hned dva dny po sobě v Lucerna Music Baru. Nebude chybět ani na předávání cen Žebřík v Plzni.



Gaia Mesiah působila až do roku 2008 na tuzemské rockové scéně jako zjevení. Divoká Marka Rybin a její nespoutané kolegyně Morella a Misha si svojí neuvěřitelnou energií pravidelně podmaňovaly davy fanoušků. Ty si však musely od rozpadu kapely počkat až do roku 2016, kdy se Gaia Mesiah zjevila v pražské Akropoli a na Rock for Churchill, a to dokonce i s australským basistou Joshem Stewartem.

VIDEOROZHOVOR: Marka Rybin (Gaia Mesiah) o nové desce Excellent Mistake - Rozhodně jsme nevyměkli!

O rok později vyrazila v původní sestavě na úspěšné turné a jasně dala vědět, že se nejedná o jednorázový comeback. Následně přišla nabídka na desku, Josh se přestěhoval z Austrálie do Prahy a je jasné, že Gaia Mesiah je definitivně zpět, navíc v plné síle. Do roku 2008 skupina vydala eponymní samizdatové EP, studiová alba Ocean a Alpha Female a live album Thank You Dr. Beat.

tz

Témata: Gaia Mesiah, Excellent Mistake, Žebřík

zavřít