George Michael nahrál s Naughty Boyem pár týdnů před smrtí nový singl. "Píseň je úžasná!" láká producent

Vydáno 20.01.2017 | autor: redakce

I kdyby už žádná nová hudba George Michaela nevyšla, není pochyb o tom, že tento britský zpěvák zanechal ve světě pop music nesmazatelnou stopu. Před nečekanou smrtí o loňských Vánocích ale připravoval comebackový materiál. Producent Naughty Boy nyní prozradil, že není vyloučeno vydání nového singlu. 

George Michael nahrál s Naughty Boyem pár týdnů před smrtí nový singl. George Michael nahrál s Naughty Boyem pár týdnů před smrtí nový singl. "Píseň je úžasná!" láká producent

George Michael a Naughty Boy, který spolupracoval třeba se Samem Smithem nebo Beyoncé, spolu na nové hudbě pracovali loni v prosinci, tedy těsně před tím, než Michael zemřel. "Píseň je úžasná. ale trochu hořkosladká. Nemohu vyloučit, že vyjde," prozradil producent, který si prý nesmírně vážil možnosti s autorem a interpretem mnoha hitů pracovat. 

LIVE: George Michael zpíval o sňatcích gayů a svém expříteli

"Má spoustu oddaných fanoušků po celém světě. Byl zpátky ve studiu a připravoval novou desku - pevně věřím, že jeho hudba bude žít dál," uvedl dále Naughty Boy a také naznačil, jak to s dokončením singlu vypadá. "Na konci loňského roku jsem na produkci nepracoval, z úcty k němu. Ale v posledním týdnu jsem se k songu vrátil - uvidíme, jak to půjde," dodal. 

vložte odkaz, text nemažte

George Michael byl ve svém domě nalezen mrtvý 25. prosince, zemřel ve věku 53 let. Původně policie oznámila, že neexistuje podezření, že šlo o cizí zavinění, později se však objevily spekulace související s jeho přítelem, který zpěvákovo tělo objevil

Během své sólové kariéry, kterou započal v roce 1984 hitem Careless Whisper, Michael s řadovými deskami poměrně šetřil. Vydal jich jen pět - přičemž tu poslední už v roce 2004. Pokud by se tedy na trhu objevil nějaký nový materiál, očekávání by byla o to větší. 

Témata: George Michael, Naughty Boy, Wham!, pop music

zavřít