Giudi pokřtí nový klip v Mono Fono, slibuje strhující vizuální estetiku

Vydáno 21.02.2018 | autor: redakce

Nový klip zpěvačky Giudi, která je momentálně nominovaná na Objev roku v rámci ankety Žebřík, bude pokřtěn 22. února v klubu Mono Fono. Příchozí čeká také debata s tvůrčím týmem i afterparty s DJem Forrest Pine.

Giudi pokřtí nový klip v Mono Fono, slibuje strhující vizuální estetiku Giudi pokřtí nový klip v Mono Fono, slibuje strhující vizuální estetiku

Po loni vydaném debutovém EP Reborn to Be a úspěšném singlu a videoklipu Seaside přichází Giudi s novinkou v podobě klipu Into The Woods. Pochází z dílny Adama Vopičky a jeho Flux Films a je ozvláštněný unikátními efekty a ohromujícími záběry krajin. Na teaser se podívejte níže.

Hudební ceny Žebřík: nominace

Jak slibuje zpěvaččin tým, divák se může těšit na strhující vizuální estetiku a dokonalý cit pro propojení světů hudby, architektury a módy. Podle slov Adama Vopičky, autora klipů pro Zrní, Lenku Dusilovou nebo Thoma Artwaye, jde o jeden z jeho nejzásadnějších projektů vůbec.

Giudi interview: Sólový projekt byl mým tajemstvím

Během večera budou mít hosté možnost zeptat se přímo Vopičky a zástupců postprodukčního studia Silencio na otázky k tvorbě tohoto klipu, včetně užitých postupů. Song vznikl opět ve spolupráci s producentem Sin.texem, text napsala přímo Giudi. Křest je naplánován do stále populárnějšího prostoru Mono Fono.

Témata: Žebřík, Zrní, Lenka Dusilová, Thom Artway, Giudi

tz, lš

zavřít