Guns N' Roses uspíšili svůj comeback: vystoupili v klubu za pár dolarů a ohlásili turné

Vydáno 04.04.2016 | autor: redakce

Velký návrat Guns N' Roses na světová pódia měl proběhnout až v polovině měsíce na festivalu Coachella. Axl Rose, Slash a Duff McKagan, tedy členové nejslavnější sestavy, se ale na apríla nečekaně představili v jednom malém klubu v Los Angeles. Společně vystoupili poprvé po třiadvaceti letech. 

Guns N' Roses uspíšili svůj comeback: vystoupili v klubu za pár dolarů a ohlásili turné Nejslavnější sestava Guns N' Roses se vrátila na pódia

Naposledy hráli Guns N' Roses v této sestavě v roce 1993 v Buenos Aires. Nyní zahráli fanouškům v klubu Troubadoure v Los Angeles. Vešlo se do něj jen pár stovek diváků, kteří za vstupné zaplatili deset dolarů. Ještě lepší zprávou pro fanoušky je ta, že skupina vyhlásila očekávané stadionové turné po severoamerickém kontinentu.

Na co se těšit v dubnu: Comeback původních Guns N' Roses, do Prahy míří Kygo i Patrick Wolf

Šňůra čítající 27 zastávek startuje už 8. dubna v Las Vegas a v tuto chvíli je naplánována až do konce srpna. Zajímavostí však je, že mezi 23. dubnem a 23. červnem má kapela dvouměsíční pauzu, což nahrává spekulacím, tvrdícím, že frontman Axl Rose si zazpívá na turné AC/DC jako náhrada za zdravotně omezeného Briana Johnsona. Pražský koncert v Letňanech má proběhnout 22. května. 

Rolling Stone, jm

zavřít